excursions a coves, visitar mines i descobrir balmes amb nens
|

excursions a balmes, coves i mines amb nens

excursions a coves, visitar mines i descobrir balmes amb nens

Sortides per fer excursions a coves amb nens. A la majoria de coves que us portem s’hi arriba després de fer una petita excursió. Són coves naturals repartides per diferents punts de Catalunya, des de petites cavitats a coves més grans amb galeries. Totes són visitables amb nens, o com a mínim la seva part més exterior. En trobareu d’accés lliure i altres que estan condicionades i formen part de museus o centres d’interpretació. Excursions a coves, visitar mines i descobrir balmes en família.

Us recomanem portar una llanterna i si teniu casc millor, encara que sigui el de la bici, així podeu evitar algun cop de cap. No és necessita material especial ni requeriments tècnics específics. Les d’accés lliure han estat visitades per alguns dels nostres col·laboradors. Les excursions a coves amb nens és un al·licient afegit a la sortida.

Des de les Coves de Salnitre o les Coves del Toll, ambdues amb visites guiades, a les d’accés lliure com la Cova d’Anes o la cova Simanya. Actualment per accedir a l’interior de la Cova del Tabac, a Camarasa, s’ha de demanar permís.

mines amb nens

Les mines que us portem són visites guiades i preparades per a visitar-les per al públic en general. Formen part del patrimoni industrial i cultural del país. Entre les mines visitables més importants hi trobareu la Mina Museu de Cercs, la Mina de Petroli de Riutort o la Mina de Sal de Cardona.

excursions a coves, visitar mines i descobrir balmes amb nens

u003ca href=”https://totnens.cat/guia-sortim-en-familia/#” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”u003eMés propostes de sortides en famíliau003c/au003e

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *