Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions

Què fem?

Àrea de pícnic Font de les Coves

  1. Home
  2. »
  3. Àrea de pícnic Font de les Coves
adreça:
Prats de Lluçanès, Lluçanès (el)

 

 

 

L'Àrea de pícnic Font de les Coves és una àrea de lleure de Prats de Lluçanès que es feia servir com a zona d'esbarjo des de fa molts anys. L'any 1968 va estar restaurada pels Amics de les fonts. Posteriorment l'any 2009, després d'uns anys en desús, va ser novament restaurada i condicionada per poder-hi fer foc en una zona de barbacoes. Es tracte d'un espai acollidor i ple d'ombra situat al voltant d'una allargada balma.

 

Àrea de pícnic Font de les coves. Distribució

Àrea de pícnic Font de les Coves

Àrea de pícnic Font de les Coves

Al llarg de la balma hi ha diferents punts on surt aigua. La font està ubicada a l'exterior, sota la balma, i disposa d'un brollador metàl·lic amb aixeta. La font està sota una pica de pedra treballada. La zona de barbacoes s'ha condicionat per poder-hi fer foc sense perill. En total hi ha 4 barbacoes.  A diferents alçades s'han distribuït les taules de pícnic. N'hi ha a l'interior de la balma, en la zona de les graelles i en la part de l'esplanada.

Àrea de pícnic Font de les Coves

 

Ruta de la Coca i Llonganissa

Àrea de pícnic Font de les Coves

Si feu parada a Prats de Lluçanès podreu seguir la Ruta de la coca i llonganissa. Tantes coques com forners i pastissers hi ha a Prats; tantes llonganisses com cansaladers. Veure el pdf

Circuit d'orientació

Si ho preferiu també teniu un circuit permanent d'orientació. Una manera diferent i divertida de caminar. teniu 3 circuits diferents. Podeu comprar el mapa a diferents establiments del poble. (3euros).

 

Com arribar-hi

Anar fins a Prats de Lluçanès. Cal sortir de la població direcció N, a la carretera C-62 en direcció a Gironella, Seguir per la carretera surt una pista forestal, a mà dreta, que porta a la Font de les Coves (a 250 metres per la pista forestal de la carretera C-154, punt quilomètric 15'100).

totnens-punt-interes-roc-foradat-lluca1

Oficina de turisme de Prats de Lluçanès on us informaran i us podran subministrar plànols dels senders locals.

Fotos Gencat i GEB, (Grup d'Espeleologia de Badalona)

 

 

Altres llocs d'interès

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save