descobrint els ocells amb nens

No fa massa varem fer un monogràfic sobre dinosaures on anem incloent tot el que anem trobant sobre ells. Sempre des d’un punt de vista singular i escollint allò que ens resulta interessant perquè els nens en gaudixen. Ara fem el mateix amb les aus: manualitats, jocs, guies per fer observació d’ocells, caixes nius, menjadores per a petits ocells i també sortides.. Així anem recollint tot allò que ens agrada dels animals de ploma. Descobrint els ocells amb els nens des de casa o durant una excursió.

Les sortides al camp, bosc o platja son ideals per veure aus de totes mides i espècies. Àligues, voltors, corbs, bernats pescaires, falcons, caderneres, mussols, pica-soques… Només cal ser pacient i en alguns casos tenir sort que s’aturin a prop nostre. Us deixem algunes sortides on podeu trobar itineraris guiats i punts de guaita, ideals per fer observacions d’ocells. Us recomanem que porteu alguna guia per mirar d’identificar-los i uns prismàtics. A casa també podeu treballar el món dels ocells, des de fer manualitats com caixes nius o menjadores a consultar llibres, manualitats, dibuixar…

descobrint els ocells amb els nens

manualitats, jocs, llibres… i alguns reculls especials de sortides de natura

+ tot animals a Pinterest

En aquest taulell de Pinterest hi trobareu un bon ventall d’animals fets amb tot tipus de material. Hi ha una bona col·lecció d’ocells.

sortides per fer observació d’aus amb nens

excursions al camp, mar, parcs, zones humides… i centres d’animals amb especial atenció a les aus

En bona part dels itineraris que us proposem hi trobareu plafons informatius de fauna, aguaits per fer observacions, camins senyalitzats i alguns punts d’informació.