descobrint els ocells amb nens
|

descobrint els ocells amb nens

No fa massa vàrem fer un monogràfic sobre dinosaures de Catalunya en el que anem incloent tot el que trobem d’aquests animals gegants. Sempre des d’un punt de vista singular i escollint allò que ens resulta interessant perquè els nens en gaudeixen. Ara, fem el mateix amb les aus: treballs manuals, jocs, guies per fer observació d’ocells, caixes de nius, menjadores per a petits ocells i també sortides.. Així anem recollint tot allò que ens agrada dels animals de ploma. Descobrint els ocells amb els nens des de casa o durant una excursió.

descobrint els ocells amb nens

descobrint els ocells amb els nens

treballs manuals, jocs, llibres… i alguns reculls especials de sortides de natura

sortides per fer observació d’aus amb nens

excursions al camp, mar, parcs, zones humides… i centres d’animals amb especial atenció a les aus

En bona part dels itineraris que us proposem hi trobareu plafons informatius de fauna, aguaits per fer observacions, camins senyalitzats i alguns punts d’informació.

Les sortides al camp, bosc o platja són ideals per veure aus de totes mides i espècies. Àligues, voltors, corbs, bernats pescaires, falcons, caderneres, mussols, pica-soques… Només cal ser pacient i en alguns casos tenir sort que s’aturin a prop nostre. Us deixem algunes sortides on podeu trobar itineraris guiats i punts de guaita, ideals per fer observacions d’ocells. Us recomanem que porteu alguna guia per mirar d’identificar-los i uns prismàtics. A casa també podeu treballar el món dels ocells, des de fer treballs manuals com caixes nius o menjadores a consultar llibres, treballs manuals, dibuixar…

+ tot animals a Pinterest – En aquest taulell de Pinterest hi trobareu un bon ventall d’animals fets amb tot tipus de material. Hi ha una bona col·lecció d’ocells.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat