menjadores per als ocells fàcils de fer
| | |

menjadores per als ocells fàcils de fer

totnens-manualitats-natura-menjadores-ocells7

Entre les manualitats per fer amb nens, les que estan relacionades amb la natura són, segurament, les que desperten un interès especial. Als nens els hi agrada buscar materials per fer manualitats quan van d’excursió, recollir pinyes, branques petites, flors, fulles…i després fer-les servir per fer manualitats o jocs creatius. Us deixem una galeria de menjadores per als ocells fàcils de fer.

 

menjadores per als ocells fàcils de fer

Avui us mostrem creatives menjadores per als ocells fetes amb materials que podeu trobar per casa o al bosc i que un cop llestes podeu omplir de llavors, fruita, pa o cereals perquè els ocells s’hi aturin a menjar quan ho necessitin. Les podeu penjar i posar a llocs de pas dels ocells; el jardí, el balcó, el parc o també les podeu portar al bosc.

 

Materials per fer menjadores d’ocells a casa

Cal tenir sempre present el material utilitzat per fer la menjadora i el lloc on les ubicareu. Si heu reciclat una ampolla de plàstic i penseu deixar-la al bosc us heu de responsabilitzar de controlar el seu estat i  substituir-la quan convingui, mai la podeu deixar oblidada al bosc. Hi ha menjadores per als ocells fetes amb material reciclable, aquestes es poden deixar al bosc sense cap problema.

Avui us presentem menjadores per als ocells fàcils de fer, models que podeu agafar com a exemple per fer-ne les vostres. Materials com ampolles de plàstic, tetrabrics, sacs, troncs, coco, fusta, filferro…  Mireu la menjadora en forma de mòbil amb tubs de cartró.

Penseu que tots els models de menjadores que feu han de tenir un pal o una base on l’ocell s’hi pugui aturar per menjar.

Galeria de menjadores per als ocells fàcils de fer

totnens-manualitats-natura-menjadores-ocells2Menjadores fetes amb ampolles de plàstic o un envàs tetrabric de fruita decorades amb dibuixos.

totnens-manualitats-natura-menjadores-ocells3Pots de plàstic, garrafes decorades o fins i tot una llauna ben neta i pintada.

totnens-manualitats-natura-menjadores-ocells4Un coco o un sac que permet als ocells picar les llavors. Una menjadora en forma de collaret de cereals, aquesta és una activitat que els més petits els hi agradarà molt, enfilar cereals en un fil. Després podeu penjar el collaret a les branques de l’arbre.

totnens-manualitats-natura-menjadores-ocells5Amb una mica més d’enginy es pot preparar aquesta menjadora per als ocells per poder-hi deixar llesques de pa. Podeu preparar un compost a base de llavors, fruits secs i fer-ne una massa per penjar-la amb un fil a la branca. En rotllos de paper de vàter, un parell de branques i enganxar-hi llavors un cop untat el rotllo amb mantega de cacauet, per exemple.

totnens-manualitats-natura-menjadores-ocells1Hi ha ocells que els hi agrada molt la fruita, aquí teniu alguns exemples de menjadores per a fruita.totnens-manualitats-natura-menjadores-ocells6Les oueres en forma de safata plena de llavors també poden ser una original i senzilla menjadora per als ocells.

totnens-manualitats-natura-menjadores-ocells8

Com si es tractés de fer galetes podeu preparar un compost amb llavors, fruits secs, molles de pa i algun producte alimentari que faci la funció de cola. Ho poseu en motlles de galetes, feu un petit forat per passar-hi un fil i ja teniu una manualitat ben original i sobretot molt útil per als ocells.

 

+Manualitats amb materials naturals

+ descobrim els ocells

+ manualitats i natura a Pinterest

 

 

Entrada similar

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat