Activitats estiu
la biblioteca de totnens

La biblioteca de totnens

La biblioteca de totnens –  recomanacions de LiJ. Llibres de literatura infantil i juvenil que, d’una manera completament subjectiva, és a dir personal, ens agraden a totnens. Triats sense cap altre criteri. Ni comercial ni promocional. Llibres per a nens que ens inspiren en valors, ens fan pensar i ens donen ales per imaginar. En definitiva, literatura infantil que ens fa gaudir i que pot ajudar a crear petits grans lectors.

La biblioteca de totnens, recomanacions de LiJ

Encara que la llista és llarga, s’escriu i s’il·lustren molts bons llibres, tot just ara comencem a omplir les nostres lleixes virtuals. Esperem que a poc a poc pugeu gaudir de la nostra particular biblioteca. Remeneu, trieu i gaudiu llegint. A la nostra secció de llegim! hi trobareu, en format post, més recomanacions de llibres. Aquests estan agrupats segons temàtiques o criteris personals dels nostres col·laboradors o des de la mateixa redacció de totnens.

I, sobretot, recordeu que s’ha de llegir per plaer per poder gaudir dels llibres. Ajudeu als nens a escollir, donant-los-hi moltes opcions i facilitats. Podeu comprar els llibres i fer créixer la seva biblioteca de casa. Podeu anar a la biblioteca per agafar llibres en préstec. I també poden compartir i intercanviar llibres amb els amics.

Bones lectures !!!

Els llibres de la biblioteca totnens

Llibres ordenats de manera aleatòria. També podeu fer la consulta per editorials, per edats recomanades o altres criteris.