Sota el títol d’Aprenem recollim tot un seguit de manualitats per aprendre. Saben, però, que s’aprèn fent qualsevol manualitat, fins i tot les que son exclusivament de caràcter lúdic. En aquest racó només hi trobareu aquelles activitats o treballs manuals que els nens poden preparar o fer alhora que aprenen conceptes. Des de matemàtiques lúdiques amb figures geomètriques amb llana a jugar amb pedres amb dibuixos de les parts del cos humà. Es tracta, bàsicament, que els nens facin manualitats que els serveixin per descobrir el món.

Trobareu propostes de tot tipus, des de petits experiments de ciències naturals o física a altres pensats per als més petits. Descobrir el món tot jugant, pintant i observant. Hi ha activitats de plàstica i manualitats per a diferents edats. En trobareu fetes amb un ventall variat de materials.

manualitats per aprendre

+ manualitats per fer amb nens

+taulell Aprenem a Pinterest de totnens

Al nostre taulell de Pinterest hi trobareu diferents propostes de manualitats per aprendre. Algunes les hem anat incorporant a algun dels nostres articles. Apedre de manera divertida matemàtiques, ciències naturals, física, química, les hores, les emocions…