5 llibres per a nens amb esperit curiós i científic

Avui la Marta de la llibreria El Gat Pelut s’ha despertat amb l’esperit curiós i científic. Mostra d’això és que durant  tot el dia ens ha anat presentant diferents alternatives per si el Tió o els Reis es decideixen a portar llibres de contingut per a nens amb ganes d’aprendre. I nosaltres hem recollit les seves propostes en forma de post: 5 llibres per a nens amb esperit curiós i científic.

 

5 llibres per a nens amb esperit curiós i científic

  • Ens ha presentat la novetat de Editorial Juventud. El meu primer llibre de Relativitat de Sheddad Kaid-Salah Ferrón i Eduard Altarriba. El Dr. Albert ens explica conceptes tan complexos com el temps i l’espai d’una manera clara i entenedora.
  • Pinball y Ciencia, una publicació de l’editorial edebé. Amb una presentació espectacular ens proposa la construcció d’una màquina de pinball. Una excusa perfecte per explicar conceptes com l’energia cinètica, la gravetat, la desacceleració o les forces. Per llegir, construir, jugar i aprendre !
  • Seguim amb ciència i física. Aquest cop acompanyats d’una joieta de BARBARA FIORE EDITORA que a més d’agradar-nos pel seu contingut ens té enamorats per què qui ens va explicant els conceptes al llarg del llibre: el professor Astro Cat! La aventura atómica del profesor Astro Cat, del Dr. Dominic Walliman i Ben Newman. Àtoms, energia, força, electricitat, partícules… quin munt de coses i què divertit és aprendre-les!
  • Us heu preguntat mai quins han estat els invents i descobriments més rellevants per a la humanitat? James Brown i Richard Platt han recollit 30 i els han explicat a Un mundo por descubrir. I per si no en teniu prou, els mateixos autors es fan 30 preguntes sobre coses quotidianes i ens desvetllen secrets i curiositats. Tots dos llibres els trobem publicats per Ediciones Maeva.
  • I acabem el dia científic amb dues propostes per als més petits. El llibre dels perquès La natura i El llibre dels perquès La ciència. Ens venen de la mà de l’editorial Usborne Publishing i ens ajuden a explicar curiositats sobre els animals, el nostre planeta, la natura o la ciència. Descobriu que amaguen les pestanyes!

 

Bones lectures !

Recull proposat des de la Llibreria El gat pelut

 + Literatura infantil i juvenil