sortim

SORTIM !

Consulteu el tipus de sortides que voleu fer prement sobre el text o la foto.

Hem mirat de resumir amb 15 fotos els grans blocs de sortides per fer en família. Prement sobre la foto anireu a cadascun dels apartat, allà hi trobareu totes les fitxes i més informació. Sortim és un verb que ens agrada i que tot sovint el fem servir per encapçalar una ruta, excursió o activitat per fer amb els nens. Sortim a fer un tomb, a visitar un parc, descobrir un salt d’aigua o fer una excursió.

També trobareu sortides més específiques com les que podeu fer fer anar de pícnic o a una determinada àrea de lleure on tenim fitxa. Ens agraden especialment les rutes que anomenem Xtreme que comporten algun tram més costerut, de difícil accés o algun tram amb cadenat. I, si us agrada fer llistes us deixem la llista dels 100Cims, on recollim excursions aptes per a nens de diferents edats. El Montseny té una subcategoria específica que també la trobareu a les excursions i activitats dins dels diferents Parcs Naturals.

I, finalment, teniu les excursions on s’hi pot anar amb cotxet, ja sigui en terrenys asfaltats o ben condicionats. També teniu rutes, sortides i activitats que estan adaptades per a cadires de rodes. Aquestes poden ser totals o parcials, ho veureu a la fitxa. No ens oblidem dels ciclistes. Per als qui us agrada fer rutes en bicicleta, de caire familiar i suau, les teniu totes agrupades.

sortim amb nens, excursions, rutes d’aigua, activitats amb nens, rutes a peu o en bicicleta…