Astronomia i meteorologia per a nens

El recull que us deixem sobre astronomia i meteorologia per a nens és una barreja lúdica i de coneixement. De fet, hi trobareu des de manualitats, lectures o fins i tot cuina tot mirant el cel. Aprendreu el nom dels planetes del Sistema Solar o a construir un singular identificador per reconèixer el nom dels núvols. Sempre des d’una vessant divertida i creativa on, en ocasions, el rigor científic es barreja amb el fantàstic. Per això aquí també hem inclòs els robots i aliens, en una col·lecció d’éssers fantàstic i molts atractius per als nens.

En un segon bloc us deixem les sortides a diferents observatoris astronòmics. Aquí sí que el rigor científic i educatiu us descobrirà el fascinant món de l’espai. Mirant el cel des de la vessant científica amb els planetaris, observant amb els grans telescopis o participant en tallers i xerrades. Centres divulgatius que acullen tallers i activitats adreçats a tot tipus de públics, i també amb activitats especials per a nens i famílies.

Astronomia i meteorologia per a nens

Encara que l’astronomia i la meteorologia son dues ciències ben diferents nosaltres les hem ajuntat. El nostre nexe comú és aquesta mirada al cel, sempre des d’un punt de vista lúdic i adreçat a nens de diferents edats.

Observatoris astronòmics per anar amb nens

Parc Astronòmic Muntanyes de Prades

tot un cel per descobrir!

Itinerari El Sistema Solar pel GR-5

de fita a fita, de planeta a planeta

Observatori Fabra

visita guiada

Observatori de Pujalt

activitats d’observació astronòmica i meteorològica

Observatori astronòmic de Castelltallat

activitats familiars

Parc Astronòmic Montsec – PAM

gaudir de l’espai i l’astronomia