Com fer un circuit de cotxes amb una catifa de goma negre

Hem vist circuits de cotxes fets amb paper, cartró i llistons de fusta, peces per muntar una pista on fer passar tot tipus de vehicles. Avui us mostrem com fer un circuit de cotxes amb una catifa de goma negre que simula l’asfalt. Un material molt resistent que permet, també jugar amb aigua. Realment hi ha materials que d’entrada no semblen massa inspiradors, però quan vàrem veure aquesta pista ens va agradar moltíssim. Fàcil de fer, de guardar i molt duradora. Només us calen un parell de catifes de goma negre, unes bones tisores i pintura blanca per les ratlles.

 

Com fer un circuit de cotxes amb una catifa de goma negre. Pista d’asfalt.

Com fer un circuit de cotxes amb una catifa de goma negre

Per fer aquestes pistes d’asfalt s’han fet servir 2 catifes de goma negre. Amb les dues catifes del post han sortit 34 peces per muntar el circuit. Mireu de trobar unes catifes de goma senzilles i barates. N’hi ha que tenen uns puntet en relleu per poder enganxar el fang de les sabates. Aquests puntets us poden servir de guia per fer les rectes.

No totes les parts del circuit han de tenir la mateixa mida, encara que és preferible. Així que abans de tallar mesureu la catifa i mireu de treure’n el màxima nombre de peces. És a dir, mireu d’obtenir tires de pista d’asfalt d’una mida adequada per jugar. En el post original han guardat totes les peces en una petita caixa d’eines de joguina. Si teniu pensat guardar les pistes en una caixa mireu que les peces hi entrin, si no adapteu la mida a la caixa.

Com fer un circuit de cotxes amb una catifa de goma negre

Com fer un circuit de cotxes amb una catifa de goma negre

Aquest circuit combina peces rectes amb petites corbes. Si teniu ganes de treballar una mica més podeu mirar de fer peces amb línies corbes en ziga-zaga o fins i tot una rotonda. L’inconvenient és que perdreu trossos de catifa, l’avantatge és que el circuit tindrà més joc.

Un cop tingueu totes les peces retallades us caldrà pintar les ratlles. Podeu alternar línies continues amb discontínues. Utilitzeu puntura acrílica blanca i un pinzell una mica gruixut. Deixeu eixugar bé la pintura abans de jugar. Amb aquest circuit de cotxes amb una catifa de goma els nens podran  jugar tant a casa com a l’exterior.

 

Altres circuit de cotxes per fer a casa

Es poden fer circuits per fer anar els cotxes amb materials molt diferents. Circuits fixos, peces per muntar i guardar o circuits que després desapareixen. Podeu pintar amb guix carreteres, vies, rotondes, fer un circuit interior enganxant cintes washi tape a terra. També es pot fer un circuit amb peces de construcció. Us deixem dos circuits que tenim al blog.

3 circuits per jugar a cotxes

com fer un circuit de cotxes amb llistons de fusta

I vosaltres, heu fet un circuit de cotxes per jugar?

Si ens el voleu mostrar envieu-nos una foto que la penjarem.

 

via Adventures and Play

Bona feina !!!

Fem i Juguem !!!

 

Save