Pot de llauna primaveral amb flor

Ens agrada fer manualitats i de tant en tant mirem de portar-ne alguna feta per nosaltres. Aprofitant que hem podat un petit arbre hem guardat branquillons i troncs petits per fer coses. I entre elles aquest pot de llauna primaveral. El podeu fer a casa amb els nens encara que heu de tenir en compte un parell de coses. No talleu cap branca dels arbres si aneu als bosc o al camp, recolliu-les del terra. Feu servir unes tisores bones, millors les de jardineria de podar. I divertiu-vos pintant i decorant les peces per després reutilitzar un pot de llauna com a test o per posar-hi colors. Ens divertim!

Pot de llauna primaveral amb discos de fusta

Una manualitat per reutilitzar una llauna de manera creativa i divertida

  • Talleu la branca en discos d’aproximadament el mateix gruix. No hi fa res que no us quedin perfectes. Guardeu des de les més amples als més minis. Tots us poden servir per tapar forats i vestir bé el pot de llauna.
  • Nosaltres hem pintat les peces fent puntillisme de diferents gruixos. També hem alternat colors, no massa. La majoria estan pintats amb dos colors diferents o combinant cercles de diferent guix i únic color. També n’hem pintat uns quants d’un únic color, fent ratlles des del centre fins la part exterior del cercle, com si fossin pètals de flors (encara que no es distingeixen massa).
  • La gràcia d’aquesta manualitat és que podeu pintar les peces de fusta dels colors que us agradin més i de la manera que trieu. Us recomanem, però, que deixeu alguna peça sense pintar. Això farà que la resta ressaltin encara més. Fixeu-vos com ho hem fet.
  • Nosaltres hem anat pintant sense pensar amb els colors ni mides que teníem. Quan ens ha semblat que ja en teníem prou hem anat muntant la composició de flors. Aquí si que hem agrupat per colors.

reutilitzem un pot de llauna

Pot de llauna primaveral on no hi ha cap flor igual

  • Ara toca, amb paciència, anar enganxant les flors, peça a peça. Un cop les teniu totes podeu omplir els forats amb peces sense pintar. Si les peces son molt petites podeu fer servir unes pinces per agafar-les. Si voleu enganxar-les més de presa pinteu amb cola un trosset de pot i després enganxeu les peces. Feu-ho a trossets per evitar que la cola s’assequi.
Pot de llauna primaveral

Es tracta d’una manualitat molt entretinguda per anar fent a estones. Els nens es poden divertir pintant i enganxant al seu aire. Vosaltres només els hi haureu de tallar les peces i prou.

Bona feina!!!

com reutilitzar llaunes i pots de vidre

+ manualitats amb llaunes i pots de vidre

+ manualitats primavera

Instagram