punts d’interès de Catalunya

punts d’interès de Catalunya

Punts d’interès de Catalunya per anar amb nens. Encara que resulta evident que tenim molts indrets interessants per visitar aquí hi trobareu llocs molt concrets. Miradors, arbres monumentals, escultures especials… o indrets curiosos. Els podeu consultar des dels marcadors del mapa o buscar-los per municipi. La classificació és purament subjectiva i personal. Sabem que un determinat indret paisatgístic també mereix està classificat com a punt d’interès però forma part d’una excursió i així està classificat.

Totes aquestes entrades estan classificada com a punt d’interès. Indrets curiosos i singulars on val la pena aturar-se a fer una foto. Hi trobareu escultures, arbres, miradors… o lloc que ens resulten curiosos o especials per dedicar-los-hi un petit apunt. Així queden recollits i son fàcilment consultables.

punts d’interès de Catalunya

punts d’interès de Catalunya

Voleu omplir el nostre mapa de punts d’interès?

Si us ve de gust ens podeu fer arribar propostes de lloc curiosos per fer una foto. Indrets com els que tenim classificats en aquesta categoria. Llocs que siguin especials, poc o molt coneguts, que creieu que puguin interessar als usuaris de totnens. Ens podeu fer arribar una foto amb la localització i si teniu més informació perfecte. Aquest recull pretén donar a conèixer llocs on hi ha alguna cosa que us sembla bé destacar i donar a conèixer. #femunafoto

Activitats en família

activitats familiars

Activitats amb nens a Catalunya. Hem recollit un bon grapat de propostes d’activitats en família per gaudir tot junts. Podeu escollir entre les diferents propostes, des de visitar una mina, a fer circuits d’orientació, descobrir la natura o pujar en vaixell. No totes són de pagament, al mapa els podreu identificar segons el color de la icona (taronja de pagament i blau gratuït).

AGENDA

agenda