Parcs infantils de Catalunya – La majoria disposen d’atractius especials a part de les zones infantils ja sigui pels diferents aparells o per l’entorn. Gronxadors, singulars tobogans, tobogans gegants, tirolines, torres de fusta o nusos de cordes per enfilar-se… Alguns disposen d’un espai especial per als més petits. Alguns tenen taules de pícnic, estan situats a tocar d’un riu o tenen un llac o estany. Els tobogans gegants o especials son, sens dubte, un dels grans atractius per visitar amb nens. Visitar els parcs i jardins amb nens resulta sempre un encert.

També hi ha parcs infantils on es poden fer activitats de natura, ja sigui guiades (com els d’ AMB amb jugatecambiental) o perquè disposen de panells informatius de fauna i flora. Veure LLISTAT DE PARCS INCLUSIUS I ADAPTATS DE CATALUNYA.Parcs infantils de Catalunya (consultes segons diferents criteris)
Parcs i jardins per municipiEstem buscant més parcs infantils per incloure’ls a la llista. Ens voleu fer arribar una proposta?

Deixeu-nos un comentari al formulari de contacte indicant el nom i situació del parc i què té que el fa especial.

Instagram de totnens

 

Us hem deixat l’enllaç dels Parcs naturals de Catalunya alguns disposen de zones infantils a les seves àrees d’informació del parc. També us deixem el recull d’àrees de lleure per si necessiteu fer la consulta. Finalment teniu classificats els parcs o zones on hi podeu trobar laberints de tot tipus: d’aigua, d’arbustos, pedres… Resulten una activitat lúdica i divertida per anar amb nens.