Parcs infantils de Catalunya – La majoria disposen d’atractius especials a part de les zones infantils ja sigui pels diferents aparells o per l’entorn. Gronxadors, singulars tobogans, tobogans gegants, tirolines, torres de fusta o nusos de cordes per enfilar-se… Alguns disposen d’un espai especial per als més petits. Alguns tenen taules de pícnic, estan situats a tocar d’un riu o tenen un llac o estany. Els tobogans gegants o especials son, sens dubte, un dels grans atractius per visitar amb nens.

També hi ha parcs infantils on es poden fer activitats de natura, ja sigui guiades (com els d’ AMB amb jugatecambiental) o perquè disposen de panells informatius de fauna i flora. Veure LLISTAT DE PARCS INCLUSIUS I ADAPTATS DE CATALUNYA.Parcs infantils per municipi
Parcs infantils de Catalunya

consultes segons diferents criterisEstem buscant més parcs infantils per incloure’ls a la llista. Ens voleu fer arribar una proposta?

Deixeu-nos un comentari al formulari de contacte indicant el nom i situació del parc i què té que el fa especial.

Instagram de totnens

 

Us hem deixat l’enllaç dels Parcs naturals de Catalunya alguns disposen de zones infantils a les seves àrees d’informació del parc. També us deixem el recull d’àrees de lleure per si necessiteu fer la consulta. Finalment teniu classificats els parcs o zones on hi podeu trobar laberints de tot tipus: d’aigua, d’arbustos, pedres… Resulten una activitat lúdica i divertida per anar amb nens.