baner tram baix

Què fem?

Parc de Can Feliu Sant Quirze del Vallès

  1. Home
  2. »
  3. Parc de Can Feliu Sant Quirze del Vallès
web:
adreça:
carrer Eduard Toldrà, 120 - Sant Quirze del Vallès Vallès Occidental (el)

logo totnens 64x64

 

 

 

 

El Parc de Can Feliu de Sant Quirze del Vallès també se'l coneix com a Parc de la Betzuca. Té una superfície de 54 mil m2. repartits entre el llac artificial, la zona infantil, la pista i l'espai verd i camins. Situat a tocar de la Biblioteca Municipal Marcel Ayats i l'antiga Masia de Can Feliu. Disposa d'un vial peatonal pavimentat que creua tot el parc i que va paral·lel al Torrent de la Betzuca.

 

Parc de Can Feliu Sant Quirze del Vallès

El Parc de Can Feliu s'hi pot accedir des de diferents entrades. A la foto teniu el punt 4 des del carrer del Llaurador. A l'altre extrem del parc pel carrer Eduard Toldrà des de la Biblioteca teniu una de les altres entrades, just on està la zona infantil. En ambos casos trobareu força espai per aparcar.

Parc forestal de Can Barra

Punts 1 i 12 accés al Parc Forestal de Can Barra per seguir a un costat o l'altre del torrent. Punts 3 condueix al caminet que va en paral·lel al Parc de Can Feliu. 4 Un dels accessos al Parc de Can Feliu. Foto carrer del Llaurador.

Us recomanem, ja sigui abans o després, passar pel Parc Forestal de Can Barra. Hi trobareu una ruta circular i bonica que segueix el Torrent de la Betzuca.

Zona infantil del Parc

Parc de Can Feliu Sant Quirze del Vallès

La gran estructura de la torre dels animals del bosc és un dels grans atractius del parc. Es pot pujar per dins i baixar per algun dels tres tobogans, depenent de l'edat i habilitats dels infants. La zona infantil s'ha remodelat l'agost 2022.

El 8 amb colors i superfícies per saltar és d'allò més engrescador.

Parc de Can Feliu Sant Quirze del Vallès

Multi gronxadors per a 6 nens alhora.

font llac del parc de Can Feliu SQV

Trobareu la font al costat de la pista

 

El llac artificial del Parc de Can Feliu

Parc de Can Feliu Sant Quirze del Vallès

Parc de Can Feliu Sant Quirze del Vallès

tortuga llac del parc de Can Feliu SQV

Parc de Can Feliu Sant Quirze del Vallès

El llac artificial disposa d'un sortidor que llença amunt l'aigua. No sempre està en funcionament, nosaltres l'hem trobat apagat. Al llac hi podeu veure capgrossos, alguns peixos i si no feu massa soroll al acostar-vos, si teniu sort, a vegades hi ha ànecs que venen a beure o descansar.

El camí que segueix  el torrent de la Betzuca

Parc de Can Feliu Sant Quirze del Vallès cami

Entrada al camí que va de punta a punta del parc des de l'altre costat del Torrent de la Betzuca. Aquesta entrada es troba a la dreta de les escales que baixen al parc.

Parc de Can Feliu Sant Quirze del Vallès

Entrada a l'altra costat del camí. Si no voleu tornar pel parc podeu fer-ho per aquest camí, és curt però bonic. Des de la sortida per aquest cantó heu d'anar carrer avall, cap a l'esquerre fins al carrer del Llaurador, entrada al Parc Forestal de Can Barra.

Parc de Can Feliu Sant Quirze del Vallès cami dels caçadors

Més camins. Al final de les escales del Parc de Can Feliu, creuant el pas de vianants, teniu el camí que segueix el Torrent de la Betzuca cap al Camí dels Caçadors i la Serra de Galliners.

 

Ruta botànica per la Serra de Galliners

Parc de Can Feliu Sant Quirze del Vallès

Teniu fins a 4 rutes botàniques per la Serra de Galliners. Bosc de ribera - L'alzinar - Les plantes aromàtiques i medicinals - Els bolets i els fruits del bosc. El cartell amb el mapa i més informació el trobareu a l'entrada del Parc per la zona del carrer del Llaurador.

El parc no té reg, això vol dir que l'estat de la gesta depèn de les pluges. Nosaltres l'hem trobat sec, tret del voltant del llac i els plataners amb les fulles caigudes igual que en plena tardor.

 

MÉS PARCS DE SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Parc Forestal de Can Barra

Parc forestal de Can Barra

Hi podeu accedir des del mateix carrer del Llaurador. AQUÍ teniu la fitxa del parc, disposa de pista d'skater, mini pista de bàsquet i zona d'aparells de gimnàstica. Espai natural al voltant del Torrent de la Betzuca.

 

Parc de les Morisques

Parc Morisques

El Parc de les Morisques és el parc més gran del municipi. Hi torbareu diferents àrees de joc, un llac central, camins de passeig, zona de pícnic i espai per fer gimnàstica. AQUÍ us deixem la fitxa.

 

*fotos agost 2022

 

Altres llocs d'interès

+ activitats i rutes Vallès Occidental

+ Parcs Infantils

 

 

INSTAGRAM