Recollim diferents manualitats per mostrar-vos com fer animals amb materials diversos. Combinar animals, nens i manualitats resulta en molts casos una atractiva proposta. Fer un lleó, un mussol o una llarga serp amb agulles d’estendre, una formiga amb culleretes o tubs de cartró pot ser força entretingut. Segons l’edat dels nens l’activitat es pot anar complicant i ser més detallista. Cartró, oueres, gots i plats de plàstic, taps de suro o materials reciclats, tot és apte per fer aparèixer qualsevol animaló. No ens oblidem de materials naturals com fulles i troncs per pintar marietes o altres petits insectes o fer caretes amb fulles simulant una guineu de bosc.

En aquesta secció també hem inclòs els animals dibuixats i pintats que podeu trobar de manera específica a dibuixar i pintar. Originals propostes èr pintar amb els dits, la mà o simplement en un full. Colors, textures i creativitat dels petits artistes. I per fer-ho encara més divertit per als nens també trobareu diferents receptes de cuina, bàsicament postres, am b forma d’animals.

com fer animals amb materials diversoscom fer animals amb materials diversos amb els nens
En aquest recull no hem inclòs el post o articles on es poden trobar un grapat de propostes diferents i entre elles surten alguns animals. Els articles proposats son majoritàriament  de diferents animals.

Manualitats amb tubs de cartró. Fem i juguem !