Sobres d'origami amb paper de diari

Avui us proposem reutilitzant paper de diari d’una manera ben original. Fem creatius sobres d’origami amb paper de diari per dibuixar. Encara que cada cop es llegeix menys en paper podeu trobar diaris amb certa facilitat. A nosaltres ens agrada força reutilitzar els diaris ja sigui per pintar, com a base de paper maixé o fins i tot per embolicar regals. Els podeu fer servir per a un munt de coses.

 

Sobres d’origami amb paper de diari per pintar amb els nens

El fet de plegar i plegar i convertir un full en un sobre ja és un repte. Després els nens el poden pintar o decorar, enganxant gomets i adhesius, al seu aire. Un cop fets els sobres es poden utilitzar com a part d’un joc o com a sobres clàssic. Si heu d’organitzar una festa podeu posar-hi les invitacions, targetes de regals… o cartes que els nens s’envien entre amics.  No us oblideu de dibuixar el segell!

Sobres d'origami amb paper de diari

veure font original

A l’enllaç teniu un vídeo tutorial que us mostren el pas a pas per plegar el full de paper de diari. També podreu veure com pinten, amb els dits, el peix blau de la foto.

De fet, el mateix sobre pot servir d’excusa perquè el nen agafi l’hàbit d’escriure. Enviar, s’entén, de manera directe posant el sobre en algun lloc de casa, penjat a la nevera, o donant-lo en mà. També podeu fer els sobres amb un full blanc o cartolina però l’aparença ja no és la mateixa.

Mireu aquests sobres amb cares d’animals per a una invitació a festa. En aquest cas, però, s’han utilitzat sobres comprats.

 

Bona feina !!!

+ manualitats amb nens

 + manualitats materials reutilitzats