manualitats per guardar ous de Pasqua

Com cada any als voltants de setmana santa les manualitats es tenyeixen de groc. Plomes, pollets i ous però també conills i xocolata, molta xocolata. Avui us portem algunes propostes de manualitats per guardar ous de Pasqua. Mini ous de xocolata, M&M o lacasitos de tots colors.

 

manualitats per guardar ous de Pasqua per fer amb els nens

Ous de fang per posar-hi mini ous de xocolata

ous de fangveure font original

Fem fang! En aquest cas se li dona la forma d’ou per poder-hi posar mini ous de xocolata, pollets… Els nens poden decorar l’ou de fang pintant-lo com un pollet o com més els hi agradi.

Cistelles de paper maixé: pollets, conills, gallina…

conills paper maixé

pollets paper maixéveure font original

Aquesta és manualitats per guardar ous de Pasqua més treballada. Per fer aquestes mini cistelles de paper maixé necessitareu un globus. A l’enllaç teniu el pas a pas. Amb petits elements com les orelles, plomes o bec podeu fer un pollet, un conill, una gallina…

Paperines imprimibles de conills de Pasqua

paperines imprimibles pasquaveure font original

Dins una paperina podeu guardar xocolatines, lacasitos o mini ous de xocolata. A l’enllaç teniu els imprimibles gratuïts dels conill i de les pastanagues.

Gallina amb tub de cartró

gallina tub de cartró

veure font original

No podia faltar una manualitat amb un tub de cartró. En aquest cas serveix com a carcassa de la gallina, a l’enllaç us mostre com fer la gallina ponedora de lacasitos. Nosaltres embolicaríem els lacasitos amb paper de seda groc per després guardar-los dins el tub.

Conills decorats en un pot de vidre

conills de vidre

veure font original

Si teniu un pot de vidre i pintures podeu fer aquests conills, només us caldrà fer les orelles de cartolina. Si pinteu el pot de color groc i dibuixeu un bec i enganxeu un parell de plomes tindreu un pollet.

 

Pots de vidre i oueres

Us deixem un parell d’idees per guardar petits ous o conills de xocolata. A partir dels exemples, com sempre, personalitzeu els pots i decoreu les oueres segons l’estil de cada nen.

 

+ Especial Pasqua

+ Pasqua a Pinterest