Com fer un ren de Nadal
| | |

Com fer un ren de Nadal

Com fer un ren de Nadal

Encara que a la nostra tradició nadalenca els rens element secundari sempre resulten molt atractius. N’hem vist en forma de galetes del ren Rudolf, penjolls per decorar l’arbre o petites decoracions. En aquest cas us deixem com fer un ren de Nadal amb paper d’embalar. Amb permís del Tió de Nadal necessitareu un pal d’escombra o un tub llarg de cartró.

 

Com fer un ren de Nadal amb paper d’embalar

Amb poca cosa i poca traça es pot fer aquest original, gran i bonic ren de Nadal. Us pot servir per decorar qualsevol racó de casa. Els nens hi poden jugar com es feia amb els antic cavalls de joguina. Si el feu simplement per decorar podeu mirar de posar-lo dins un test perquè s’aguanti dret. A la base del test hi podeu posar llums de Nadal o tires de papers lluents.

Com fer un ren de Nadal materilveure font original

A l’enllaç teniu tots els passos per fer el ren i sembla força senzill. Us ajudeu amb un parell de plats de paper, paper d’embalar, tub llarg de cartró o el pal d’una escombra, cinta adhesiva (millor de color vermell)… i no us descuideu de penjar-li uns petits cascavells!

 

Bona feina!!!

+ Nadal amb nens

 

Consulteu l’enllaç de Nadal amb nens per trobar moltes més propostes per fer decoració nadalenca per casa. Felicitacions de Nadal i creatives receptes ideals per als petits cuiners.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *