Calendari de Nadal amb paperines de paper
| | |

Calendari de Nadal amb paperines ràpid, ràpid

Calendari de Nadal amb paperines de paper

Tic, tac, tic, tac… s’acaba el temps i esteu a hores d’arribar a l’1 de desembre. Aix, no teniu el calendari! Mireu quin Calendari de Nadal amb paperines ràpid, ràpid. Només necessiteu fulls de paper o cartolina, una mica de cinta adhesiva per lligar-les i pràcticament llestos. Si no teniu números fets, cap problema, amb un retolador, millor ben gruixut, podeu dibuixar-los sobre cada paperina.

 

Calendari de Nadal amb paperines ràpid, ràpid

Calendari de Nadal amb paperines rapid veure font original

Això de ràpid, ràpid pot complicar-se molt o poc segons el temps i les ganes que tingueu. Aquí les paperines les han tancat amb un gomet gran de colors daurat. Els números son adhesius i les paperines tenen diferents mides. Vosaltres, mirant l’exemple, les podeu fer com més us agradin i adaptant-vos al material que tingueu per casa: papers de colors, paper d’embalar, paper de diari…

En aquest cas s’ha fet servir una fullola per enganxar els clips on van penjades les paperines. Si els petits regals no tenen molt de pes podeu enganxar amb cinta adhesiva les paperines directament a una porta o finestra. Assegureu-vos, però, que la cinta és de qualitat i no es despenjarà.

Una altra opció, no tan espectacular com tenir les paperines penjades és la de posar-les dins d’un cistell de vímet, una caixa decorada… adapteu-ho al vostre gust.

 

Bona feina!!!

calendaris advent totnens+ Calendaris d’Advent

+ Nadal amb nens

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *