baldufa amb tap de plàstic
| | | | | |

Baldufa amb tap de plàstic

Us proposem fer unes senzilla i divertida baldufa amb tap de plàstic. Aquesta és un de les activitats que es solen fer a l’estiu ja que és ràpid de fer i permet jugar-hi de seguida. Una estona de manualitat que pot arribar a ser creativa depenent de les ganes que es tingui de decorar-la, encara que no li fan falta massa floritures. Bàsicament es tracta de fer la vostra baldufa per poder després jugar i passar una estona entretinguda.

Baldufa amb tap de plàstic

No necessiteu massa materials; un tap de plàstic de qualsevol dels envasos que tingueu per casa, un tros de cartró, un bastonet de cotó fluix i unes tisores. Si no teniu un bastonet podeu fer amb un escuradents. Només cal vigilar al fer el forat al tap, si els nens son molt petits millor fer-lo vosaltres per evitar-vos problemes. Us deixem l’enllaç d’instagram per veure com el muntatge. També us portem una altra manera de fer una baldufa, en aquest cas enganxant primer els taps de plàstic.

reutilitzar taps de plàstic

Nosaltres fa temps que guardem els taps de plàstic i els portem reciclar. Hi ha lloc que els reutilitzen per fondre i fer objectes de colors. També els podeu fer servir per a treballs manuals, dibuixar o aprendre els números i les lletres. AQUÍ us deixem un recull de jocs de taula fets amb taps i AQUÍ diferents maneres de dibuixar i aprendre..

Fem jocs de taula amb taps de plàstic reciclats
Reciclar taps de plàstic per jugar i aprendre

Fem i juguem!

reciclem i reutilitzem!

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *