calendaris advent totnens
| |

Calendaris d’Advent – Calendaris de Nadal

calendaris advent totnens

Els Calendaris d’Advent o calendaris de Nadal són calendaris de “compte enrere” utilitzat en temps d’advent per a preparar-se pel Nadal. Té 24 dies i s’inaugura el dia 1 de desembre fins el dia 24, la nit de Nadal. Si bé els calendaris de finestres amb xocolatines són els més popular i els que podeu trobar fàcilment a les botigues, s’han anat adaptant i especialitzant amb els temps. N’hi ha de força originals que podeu fer a casa amb cartolines o altres materials. Bàsicament en podeu trobar o fer de dos tipus, els que amaguen xocolata o un petit regal o els que porten una targeta en forma de desig o activitat per fer. Hem trobat, també, alguns calendaris d’Advent que consisteixen simplement en fer avançar un ninot o omplir caselles (barba del Pare Noel) fins el dia 24.

Hem fet un recull de diferents calendaris de Nadal perquè els pugueu agafar com a models i fer-los a casa amb els nens.Calendaris d’Advent o calendaris de Nadal per fer amb els nens
Al nostre Pinterest podeu trobar més idees de Calendaris, des dels clàssics a d’originals. Recordeu que els heu de preparar-lo amb temps ja que té un dia obligatori d’inici, 1 de desembre. Respecte a la data d’acabament podeu acabar-lo el mateix 24 o 25 de desembre però si voleu el podeu allargar fins els 7 de gener.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *