Llibres musicals per a petits lectors

Llibres musicals per a petits lectors

Llibres musicals per a petits lectors

S’acosta l’estiu, temps d’aire lliure i festivals musicals a la fresca, on els més petits poden participar i gaudir de manera més activa. Per aquest motiu, des de la llibreria El Gat pelut ens proposen llibres musicals per a petits lectors. Àlbums il·lustrats que parlen de música o que parlen amb música. Ideals per engrescar als nens a tocar instruments, cantar cançons, aprendre vocabulari musical i ampliar coneixements culturals al voltant de la música.  Esperem que us agradin.

 

Llibres musicals per a petits lectors. Llibres amb bon ritme !

  • Comencem per un clàssic ja a les llibreries familiars, la col·lecció d’en Pinxo, publicada per Estrella Polar. Tota ella una meravella, fantàstica per descobrir els sons dels instruments en els diferents estils musicals. Coneixerem una orquestra, el rock, a Mozart i en la publicació més recent, la música africana. Com a novetat trobareu En Pinxo i la música africana de Magali Le Huche. N’esperem més!
  • Les quatre estacions en un dia – Editorial Bruño. A partir dels sis anys, en què els infants ja comencen a reconèixer els instruments i es pot presentar un so més complex. Escrit per Katie Cotton, il·lustrat per  Jessica Courtney-Tickle traduït per Núria Riera (en castellà Roberto Vivero). La mateixa editorial va treure també una versió d’El Trencanous, de Txaikovski. Prem la nota que hi ha en cada pàgina perquè la història cobri vida amb la música.

Llibres musicals per a petits lectors

literatura infantil de música

  • Mozart – Cossetània Edicions. Un llibre-conte que ens presenta la vida del gran Mozart on a cada pàgina conté un fragment de les obres més reconegudes d’aquest gran músic. Només és un nen quan, amb l’ajuda d’un coixí per arribar al teclat, conquereix les principals corts de tot Europa. Escrit per Marià Veloy i il·lustrat per David Maynar.
  • Pep & Mila. Tatxín! Tatxan! – Cruïlla. També per als més petitons, un llibre que introdueix a través dels coneguts Pep & Mila alguns instruments musicals. En Pep i la Mila fan música amb els seus amics. Tu també pots participar a l’orquestra. Prem els botons i sonaran els instruments. Escrit i il·lustrat per Yayo Kawamura.
  • Big Bang Beethoven, la primera publicació de la línia editorial d’El Palau de la Música. Un llibre-CD per descobrir, en aquest cas, un dels grans compositor de la historia, Ludwig van Beethoven. Editorial Corre la Voz. escrit per Gemma Canadell.
  • I per últim, i també editats per Estrella Polar, no ens volem deixar la col·lecció El meu primer… on trobareu diferents contes on la música n’és la protagonista. Els meus primers instruments de música clàssica, El meu primer…  Vivaldi, Mozart, Beethoven, Els instruments del món, Més instruments del món, El meu primer llibre de sons, Les meves primeres òperes…

 

 

Bones lectures !

Recull proposat des de la Llibreria El gat pelut

 + Literatura infantil i juvenil

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *