Calendari d'advent calaixera Moppe d'Ikea
| |

Calendari d’advent calaixera Moppe d’Ikea

Calendari d'advent calaixera Moppe d'Ikea

Ja us vàrem parlar aquí de moble auxiliar Moppe i de com personalitzar-lo. Avui us portem dos exemples més de donar-li un servei ben especial, fem un Calendari d’advent calaixera Moppe d’Ikea. Us portem dos exemples on parteixen de la calaixera de 6 calaixos petits i iguals.

 

Calendari d’advent calaixera Moppe d’Ikea

Calendari d'advent calaixera Moppe d'Ikea

Depenent de l’opció triada haureu de comprar i o 4 calaixeres Moppe. I per decorar-la podeu fer servir adhesius dels nombres de l’1 al 24 o pintar els calaixos amb pintura de pissarra per dibuixar els números amb guix.

També haureu de decidir si voleu que la decoració com a calendari d’advent sigui només com a detall per a un Nadal o ja convertir-la en el vostre Calendari d’Advent permanent. Ho diem perquè si la decoració és fixa podeu pintar-la i decorar-la per l’ocasió. Si només la voleu fer servir un cop la decoració hauria de ser temporal.

El més difícil per a un Calendari d’Advent fet a casa acostuma a ser quin detallet posar cada dia. Un caramel, una xocolatina, un objecte petit… o un missatge amb un val que tingui una experiència especial.

A l’especial Nadal teniu un munt de propostes de Calendaris d’Advent per fer a casa amb els nens. després omplir-los ja és cosa vostra per no xafar la sorpresa.

 

+ Nadal amb nens

+ Calendaris d’Advent / Calendaris de Nadal

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *