Calendari d'Advent caixes guineus

Per als qui no ho sabeu, les juganeres guineus són uns dels animals que més ens agraden. I, aquests imprimibles gratuïts que hem trobat de Calendari d’Advent caixes guineus, els havíem de portar. A vosaltres només us tocarà imprimir, retallar i fer les cues. No us oblideu pensar en petits detalls o caramels per posar-hi a dins. També podeu escriure missatges, vals per a regals o altres sorpreses. Podeu penjar-los a l’arbre de Nadal, del sostre, al corredor…

 

Calendari d’Advent caixes guineus – imprimible gratuït

Les guineus, juganeres, entremaliades, llestes i astutes per a un Calendari d’Advent ben original. Entre els diferents models de Calendris d’Advent que us hem anat portant, aquest, és el més singular. Ja que, tret de la numeració, no té cap relació directe amb el Nadal.

Calendari d'Advent caixes guineus

veure font original

A l’enllaç trobareu fins a 25 guineus diferents. Quatre colors, com les tonalitats que podeu trobar dels animals: blanca, grisa, marronosa i ataronjada. Per poder fer les caixes guineus és aconsellable que utilitzeu paper gruixut o cartolines per a imprimir.  En el post original us recomanen fulls de 210 grs, però si utilitzeu de 180 també us aniran bé.

  • Podeu ampliar o reduir la foto per a obtenir guineus més o menys grans. Penseu, però, que totes són diferents.
  • Un cop impreses feu els plecs amb cura.
  • Enganxeu-los amb cola bona per evitar que la caixeta s’obri abans d’hora.
  • Deixeu assecar completament la cola abans d’omplir-les.
  • Feu cues diferents amb llanes. Podeu utilitzar els colors de cada guineu o ser més creatius i fer cues de colors. O, cues vermelles i verdes que són més nadalenques. Grapeu la cua a la solapa interna. Estirant-la la caixa s’ha d’obrir.
  • Podeu fer un forat a la caixa per poder-les penjar.

 

calendaris advent totnens

+ Calendaris d’Advent

+ Nadal amb nens

Nadal amb nens a Pinterest