5 jocs de taula amb daus
| | |

5 jocs per crear mini mons de fusta

5 jocs de taula amb daus

L’explosió dels jocs de peces per crear escenaris de jocs, o mini mons, sembla nou però ja ve de lluny. Qui no ha jugat amb les agulles d’estendre, pedres o branquillons? Qui no ha fet tancats, casetes o construccions? Per sort ara podreu trobar infinitat de peces de fusta o plàstic de tots colors per jugar. Avui us deixem 5 jocs per crear mini mons de fusta, jocs no estructurats i lliures per inventar-se mons, escenaris i jocs infinits. Ideals per desenvolupar la creativitat, treballar la motricitat fina, treballar el llenguatge matemàtic… Tots els que hem seleccionat son de fusta i tenen peces molt diferents.

 

5 jocs per crear mini mons de fusta

Una de les gràcies dels jocs de peces és que els nen poden crear els seus mini mons combinant peces de manera lliure. Poden barrejar estructures de fusta, agulles d’estendre, ninos de colors, cubs… i utilitzar-los per crear un escenari, una mandala, una fila llarguíssima, una construcció… Els cinc jocs de fusta que us presentem segueixen la línia pedagògica Waldorf.

 

Chalking play, blocs de fusta amb pissarra

Amb els blocs de fusta els nens poden construir una ciutat, una súper casa, un bosc… el que necessitin en cada moment. Les peces tenen formes diferents i una superfície pintada amb pintura de pissarra. D’aquesta manera amb guixos poden dibuixar i esborrar tantes vegades com vulguin.

Pista de fitxes i blocs Farben

Amb aquest conjunt de 58 peces els nens podran jugar a fer construccions altes, fer un circuit, aplicar, separar per colors… El combinat de blocs de diferents mides i peces tipus dòmino dona molt de joc. A partir de 3 anys.

Pedres de fusta de colors de Grimm’s

Aquestes pedres de fusta venen en jocs de colors diferents, blaus, verds i vermells. MSon molt agradables al tacte i recorden els còdols de riu. Ideals per a construir minimons i combinar-los amb altres jocs. A partir de 10 mesos.

Arcs i túnels de fusta

Conjunt de 8 arcs i 2 túnels de fusta contraplacada de bedoll per fer construccions altes, un llarg túnel on fer passar bales, pilotes o cotxes, jocs d’equilibris… També els poden fer servir per limitar estances per a ninos, estructures de cases. A partir de 2 anys.

Eco Blocs amb escorça

Es presenta en una bossa de cotó resistent, que inclou 36 blocs de diferents alçades. Ideals per fer construccions. El seu disseny, amb escorça natural, permet simular estar jugant i construint una caseta als arbres. Ideal combinat amb els ninos o follets de fusta. A partir de 3 anys.

 

ninos de fusta per jugar a minimons

petits ninos de fusta per complementar el joc

+ jocs i joguines

+ jocs i joguines a Pinterest

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat