6 còmics novetats setembre 2020

Hem recollit 6 còmics novetats setembre 2020 per a diferents edats lectores. Des d’una nova aventura de l’Agus al premiat Imbatible de l’Editorial Base. També hem inclòs la novetat de l’Editorial Mamut Còmic, les històries divertides d’una mestre d’infantil de l’Editoria Bululú i la sisena entrega dels Infants de la resistència. Per aquells que us agraden els animals gaudiu de les aventures de l’Oleguer de l’Editorial Astronave.

 

6 còmics novetats setembre 2020

La Lola i en Blu – Mamuts cómic

A la Lola li encanta descobrir nous llocs imaginaris, i el Blu sempre està entusiasmat per compartir les seves aventures. En poc temps, una simple capsa es converteix en una màquina per viatjar en el temps, una nau espacial o fins i tot un submarí… fins que els seus pares hi intervenen i els fan tornar a la crua realitat! A partir de 6 anys.

L’Oleguer entre animals – Editorial Astronave

L’Oleguer és un nen alegre que sempre té ganes de divertir-se i ajudar als altres, i la seva casa és el lloc perfecte per a fer-ho! Ell i la seva família viuen en un zoo envoltat d’animals. L’Oleguer està tot el dia cuidant-los, jugant amb ells i vivint un munt d’aventures junts. Estàs preparat per a conèixer-los i partir-te de riure? A partir de 6 anys.

 

La Criatura – Combel Editorial

Hola! Soc l’Agus i ja deveu saber que amb els meus amics, la Lídia i els monstres, visc tota mena d’aventures. Per cert, coneixeu la història del Dr. Frankenstein? Doncs, just quan el Sr. Flat ens l’estava explicant, el Dr. Brot la va sentir i va tenir una idea… Es va posar a crear la seva pròpia criatura amb la idea d’escampar el mal i el caos pertot arreu. El pobre ésser va rebre el nom de Criatura i, tot i que al principi ens feia una mica de por, no vam trigar a entendre que calia ajudar-la! Vols saber com ho vam fer?

Els infants de la resistència. 6 Desobeir – Editorial Base

Un còmic d’aventures ambientat en l’ocupació nazi de França galardonat al prestigiós Festival Internacional del Còmic d’Angouleme. A Stalingrad, el 2 de febrer de 1943, l’Alemanya nazi acabava de perdre una batalla decisiva. Per primer cop a Europa, els alemanys reculaven! Hi havia esperança! A casa nostra, tots els francesos entre 20 i 22 anys eren enviats a Alemanya pel Servei de Treball Obligatori. Molts se’n volien escapar. Podria la nostra xarxa, el Linx, protegir-los i animar els altres a desobeir?

Imbatible. 2. Superhorei de proximitat – Editorial Base

Guanyador imbatible del prestigiós premi al millor còmic juvenil de la Fira de Bolonya de 2020, competint amb 1888 llibres de 41 països diferents. Imbatible al rescat! L’únic i veritable heroi del còmic ja és aquí, allà i a tot arreu! Segon volum de l’únic i veritable heroi del còmic. No és un superheroi normal. Té el poder de travessar el temps, l’espai… i la pàgina! Un poder que utilitzarà per frustrar els plans tortuosos dels dolents de tot el món! Però, com s’ho farà l’Imbatible? Serà un viatge salvatge, això segur…

Les trifulgues de la mestra – Editorial Bululú

Una conversa a la cafeteria abans d’anar a la feina, porta a la nostra protagonista a recordar les aventures que viu durant el seu dia a dia com a mestra d’infantil. Les situacions més hilarants i desesperades poden donar-se quan els seus protagonistes són alumnes d’infantil amb una visió del món i actitud davant la vida, que crea situacions límit i divertidament surrealistes.

 

Si voleu estar al dia del món del còmic us recomanem COMICAT.Cat

 

+ Literatura infantil i juvenil

+ Llistat llibreries LiJ