baner cavatast

Invitacions festes infantils amb sobres d'animals
| |

Invitacions festes infantils amb sobres d’animals

Invitacions festes infantils amb sobres d'animalsveure font original

Fa temps varem preparar un recull on us mostràvem diferents models d’invitacions a una festa d’aniversari. Us havíeu de fixa en com estaven fetes més que el disseny en sí. Avui us hem portat divertidíssims sobres d’animals que podeu fer servir per enviar, en mà,  les invitacions. Com sol passar gairebé sempre les idees més senzilles són les que donen uns resultats més espectaculars. Per fer aquestes invitacions festes infantils amb sobres d’animals només us cal una mica de cartolina, retoladors i sobres blancs.

 

Invitacions festes infantils amb sobres d’animals. Trieu l’animal

Invitacions festes infantils amb sobres d'animals

Abans de començar penseu en els trets bàsics dels animals que voleu fer. Les orelles de cartolina són la part més important ja que defineixen l’animal. Un conill, un gat, el gos, un ratolí… Com podeu veure en els exemples les cartolines poden ser de colors diferents, no necessàriament el de l’animal escollit. Els ulls poden estar oberts, tancats o fins i tot en podeu pintar algun fent l’ullet. El nas és un petit cor, podeu fer servir un gomet que alhora tanqui el sobre.

No tots els animals dels sobres han de ser iguals. Els colors de les orelles o algun detall de la cara sempre poden variar.

 

Invitacions festes infantils amb sobres d'animals

A la part del darrera del sobre cal escriure el nom del seu destinatari.

 

 

Com fer un sobre amb cara d’animal

Invitacions festes infantils amb sobres d'animals

Invitacions festes infantils amb sobres d'animalsveure font original del pas a pas

Comenceu dibuixant un model en un full d’aquesta manera podreu veure com queden els diferents animals.

Millor preparar-les amb temps !

Som partidaris que els nens, sempre que puguin, participin activament en aquest tipus de manualitats. La festa d’aniversari es fa per a ells, així doncs, s’hi ha d’implicar en funció de la seva edat. Retallar, enganxar i dibuixar. Després encara quedarà escriure la invitació. Si no us voleu complicar més, el text pot anar escrit directament a la part interior de la llengüeta del sobre. Però si teniu petits artistes segur que no els farà res fer una invitació per als seus amics.

 

Bona feina !!!

Bona festa !!!

podeu veure molts més models d’invitacions a una festa infantil al Pinterest de totnens. També podeu treure més idees visitant la categoria Festes infantils

#totnensFestes

 

Save

Save

Save

Save

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *