Memoryteca Kids Escoles

Si fa dies us parlàvem de les Toolbox memoryteca kids per jugar en família, avui us parlem de les Memoryteca Kids Escoles. Amb la mateixa fórmula innovadora i professional l’equip de Memoryteca ha dissenyat un programa que conté una selecció cció de jocs i materials per l’escola. Una tria pensada perquè els nens d’infantil aprenguin jugant. Es tracta de jocs i materials ideals per estimular totes les capacitats cognitives i les àrees curriculars de l’educació infantil. La Memoryteca Kids Escoles és un programa innovador nascut a Catalunya i desenvolupat per l’equip de professionals de Memoyteca. Un equip de professionals en neuropsicologia, psicopedagogia, logopèdia, teràpia visual i mestres que han aplicat els seus estudis i experiència professional basada en la neurociència. Els nens aprenen millor si es diverteixen, si el que fan els emociona i estimula. Per això els jocs i materials estan pensats per estimular i aprendre jugant a través de les emocions positives.

 

 

Memoryteca Kids Escoles, una nova eina per a l’aula

Memoryteca Kids EscolesEs tracta d’un projecte original i únic que ensenya als alumnes a pensar de forma diferent, connectant neurones de manera natural per a quan hagin d’adquirir nous coneixements. Facilitant que en un futur tinguin una millor base cognitiva per assolir el què aprenen amb naturalitat.

El programa com a instrument per facilitar als alumnes estimular les capacitats cognitives i les àrees curriculars de l’educació infanti. Així, doncs, és una bona eina per l’aula ja que facilitarà a mestres i alumnes fer una classe amena, distesa, divertida sense perdre un dels objectius principals, estimular i aprendre.

Us expliquem mitjançant preguntes i respostes en què consisteix el Memoryteca Kids Escoles.

 

A quins nens va dirigit el programa?

Va dirigit a tots els nens de la classe. Tenint en compte la diversitat actual de les aules aquest programa ofereix la possibilitat que tots els nens aprenguin d’una manera lúdica i motivadora. Potencia el treball en equip, permetent-los experimentar a través de materials manipulatius. Donant importància a les emocions i com aquestes influeixen en els aprenentatges.

 

Quin és l’objectiu del programa?

El programa ajuda als nens a ser flexibles per tal d’adaptar-se a les situacions que l’envolta. Els ajuda a raonar de manera crítica i analitzar la realitat per resoldre de manera autònoma els reptes que se’ls presenten en el seu dia a dia. Per aconseguir-ho, els hem de facilitar eines per a interactuar amb els altres d’una manera assertiva i potenciar el pensament lateral. Es a dir, mirar que siguin capaços de resoldre problemes d’una manera creativa.

 

Què conté el Memoryteca Kids Escola?

Memoryteca Kids Escoles conté una selecció de jocs atractius i motivadors per a tot l’alumnat. S’inclouen materials i recursos propis creats exclusivament per l’equip de professionals. Hi trobareu contes per treballar l’educació emocional, una guia pedagògica amb 80 sessions estructurades per aplicar el programa a l’aula i estratègies per potenciar tots els aprenentatges. Per a treure-li el millor partit, l’equip de Memoryteca forma i assessora als mestres per tal de poder garantir l’èxit en l’aplicació del programa.

Memoryteca Kids Escoles

Per a quines edats està pensat?

En aquest moments el programa està indicat per a cicle infantil de P3. pensat per a les escoles de Catalunya i està només en català. De cara al setembre d’aquest any també es podrà trobar en castellà. Per al curs vinent podreu trobar el mateix programa adaptat als nens de P4 i P5 i, probablement, per a Primària.

Actualment hi ha escoles que ja coneixen el programa i l’aplicaran a partir del curs vinent.

S’ha provat el programa?

Aquest programa ha estat provat en escoles i per professionals de l’educació que n’han avalat els resultats. El programa Memoryteca Kids Escoles ha tingut una bona acceptació en els seus alumnes. No només pels aprenentatges que transmet sinó també per que és divertit i emocionant per als nens. El programa consolida aprenentatges educant d’una forma diferent mitjançant jocs, recursos i treballant les emocions.

Memoryteca Kids Escoles

Si teniu consultes o dubtes podeu adreçar-vos directament a Memoryteca

 

 +info Memoryteca

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save