Les Toolbox Memoryteca kids per jugar en família
| | | |

Les Toolbox Memoryteca kids per jugar en família

Les Toolbox Memoryteca kids per jugar en família
L’altre dia us presentàvem, en una tria personal, els Els jocs per millorar les capacitats cognitives de Memoryteca. Avui us volem mostrar les Toolbox memoryteca kids per jugar en família. Un caixa creada pels professionals de Memoryteca i pensada perquè pares i fills comparteixin estones de joc. Totes les caixes inclouen una selecció de 7 jocs especialment escollits i un programa únic d’estratègies dissenyats pels professionals de Memoryteca per jugar-hi. D’aquesta manera amb els  jocs i consells podreu treure el màxim partit. Temps on nens i pares jugueu mentre apreneu i us divertiu. El mètode d’aprenentatge amb els jocs ha estat provat durant 3 anys per tot l’equip de professionals de Memoryteca amb nens. I, ara, surt al mercat en forma de Toolbox Memoryteca kids. La novetat i el valor afegit de les Toolboxs és precisament la metodologia d’estratègies pedagògicament elaborada pels professionals de Memoryteca.

 

Les Toolbox Memoryteca kids per jugar en família. Temps per jugar.

La manera en la que ens relacionem i juguem amb els nens repercuteix directament en la seva intel·ligència emocional. I les emocions formen part de l’aprenentatge. L’equip de professionals de Memoryteca han treballat per donar forma i contingut a les Toolbox Memoryteca Kids. Professionals de l’educació, la neuropsicologia, la psicopedagogia, la logopèdia i la teràpia visual sense pressa.

Jugar per aprendre però sobretot per passar de manera lúdica, distesa i feliç amb els fills. Els nens els agrada jugar amb els pares. Les emocions d’una estona de joc compartit és el que recordaran durant anys. Les Toolbox Memoryteca Kids estan pensades per jugar amb els nens oferint-los temps de qualitat compartit amb vosaltres.

Les Toolbox Memoryteca kids per jugar en família

Trobareu 3 caixes diferents pensades per a nens de 3, 4 i 5 anys.

La idea i el mètode de les Toolbox Memoryteca kids té un contingut únic i innovador. En les caixes hi ha una acurada selecció de set jocs educatius i un programa d’estratègies i consells dirigits als pares. Es tracte de mirar d’esprémer al màxim la potència de cada joc accentuant la capacitat cognitiva que estimula. Els Toolbox Memoryteca kids només el trobareu a la seva web.

 

Què són les Toolbox Memoryteca Kids?

Les Toolbox Memoryteca kids per jugar en famíliaJugar aprenent per desenvolupant les capacitats cognitives dels nens.

 • Les Toolbox Memoryteca Kids estan pensades per a nens fins els 6 anys. Període on es desenvolupa el llenguatge, les relacions, la nostra forma d’aprendre i la seguretat en un mateix i en el món que ens envolta.
 • Contenen un complet programa de jocs seleccionats per a estimular l’atenció, la percepció, la memòria i el llenguatge. Però també per ajudar en les funcions executives, les habilitats constructives, la coordinació motora, la creativitat i l’educació emocional.
 • Es tracte d’un mètode pioner i exclusiu. No només estimulareu les funcions cognitives dels nens sinó que us ensenyarà a veure com funciona el cervell en l’etapa infantil. Això permet saber quina és la forma adient de jugar per a la correcta maduració cognitiva i emocional del cada nens.
 • El projecte està creat a base dels 3 models teòrics sobre els que treballen els professionals de Memoryteca: l’Estimulació Cognitiva, la Neuroplasticitat i el Neuroaprenentatge. Aprendre és fonamental per a la vida dels nens i la millor manera d’adquirir bons aprenentatges és fer-ho a través de l’experimentació, la motivació i les emocions.
 • ¿Com es juga? Amb la selecció de jocs i el manual d’estratègies incorporats a la Toolbox Memoryteca Kids podreu jugar de tantes maneres diferents que en podreu gaudir durant tot l´any.

 

Les Toolbox Memoryteca kids per jugar en família

manual d’estratègies

Memoryteca. Jocs per casa i per l’escola

Memoryteca és un projecte creat i format per professionals catalans de l’educació i l’estimulació cognitiva.  Professionals que treballen per aportar mètodes propis, innovadors i pedagògics per a famílies i escoles. La seva metodologia i la acurada selecció dels jocs que trobareu en el seu catàleg, fa que molts professionals de l’educació de Catalunya però també de l’Estat i d’Europa utilitzin els seus recursos. Tots els jocs han estat provats pels professionals i pels nens. Memoryteca assessora a famílies, escoles i gabinets professionals. Col·lectius que cerquen els importants beneficis que aporten les seves metodologies i estratègies en el desenvolupament cognitiu i cerebrals dels nens mitjançant el joc.

+info Memoryteca

#totnensJocs

 

Save

Save

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

 • Responsable: totnens.
 • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
 • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
 • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
 • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
 • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat