5 jocs de taula amb daus
| |

5 jocs de taula amb daus

5 jocs de taula amb daus

Els jocs amb daus permeten combinar atzar i en molts casos estratègia. Avui hem seleccionat 5 jocs de taula amb daus amb mecàniques de joc molt diferents. En tots, però, uns cal anar ràpid per aconseguir guanyar la partida.  Llançar daus de colors, daus amb coordenades, nombres, dibuixos… per fer partides d’allò variades. Es tracta d’una agrupació de jocs i daus força singular, n’hi ha per a nens de diferents edats.

 

5 jocs de taula amb daus

Si us agraden els jocs de taula podeu donar-li una ullada a la nostra selecció. En trobareu per a diferents edats i de temàtiques molt diverses. Des de jocs de cartes a jocs d’estratègia o jocs per als més petits. En la selecció d’avui us deixem jocs per a nens a partir de 4 anys fins a 8 anys.

 

Grabolo Junior – Smart Games

Llaça el dau i sigues el primer en trobar la combinació de color i animal. Es tracta d’un joc d’agilitat visual i rapidesa per anar introduint els jocs de taula als més petits. Mireu d’agafar primer la carta segons indiqui el dau per anar fent una col·lecció d’animals. A partir de 4 anys. Per a 3-5 jugadors.

 

Batalla de genios – Lúdilo

Repta al teu contrincant i aconsegueix omplir tot el taulell posant totes les peces. Llança el dau de les coordenades i posa els cubs bloquejadors per tapar caselles. Ara hauràs d’omplir tota la quadrícula amb les nou peces de colors. Ves ràpid per ser el primer en acabar d’omplir forats i guanyar la partida. Sempre hi ha una solució, n’existixen 62.208. troba la teva! A partir de 6 anys. Per a 1-2 jugadors.

Math Dice Jr. – ThinkFun

Es tracta d’un joc ràpid de càlcul mental i resulta perfecte per fer pràctiques de mates mentre us divertiu. Llança el dau de 12 cares per marcar el número de l’objectiu i fes servir els daus de colors. Si els nens son petits podeu practicar sumes i restes, per als més grans introduïu les divisions i multiplicacions. A partir de 6 anys. Per a 2-6 jugadors.

 

Nada – Lúdilo

Pensa i actua ràpid per combinar, robar i guanyar. Llança els daus i espavila’t. Posa tots els ulls en els daus i sigues el primer en trobar 2 símbols iguals, un de cada color. Agafa’ls ràpid. Si creus que no hi ha cap més combinació crida Nada i tindràs una nova oportunitat per guanyar però… si crides massa d’hora podràs perdre. A partir de 7 anys. Per a 2-4 jugadors.

 

Joc de taula Qwixx

Llança els daus. Es juga per torns. Cada jugador disposa d’unes fitxes amb números que haurà d’anar ratllant i guanyarà qui més números tingui ratllats al final. Joc senzill que estimula el pensament estratègic, i la presa de decisions ràpida i amb risc. A partir de 8 anys. Per a 2-5 jugadors.

 

+ jocs i joguines

+ jocs de taula

+ jocs i joguines a Pinterest

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *