| | |

Manualitats amb plats de plàstic: animals de granja per al més petits

totnens-manualitats-plats-plastic-animals-granja1veure font original

Aquesta manualitat d’animals de granja en un plat de plàstic està adreçada, principalment, als més petits ja que el que han de fer és molt senzill. Si els nens són una mica més grans sempre poden retallar les cartolines i mirar de fer algun altre animal seguint aquest format. Si prepareu aquesta manualitat per als més petits segurament haureu de retallar tots els elements cercles, potes, morro o bec perquè el nen només els hagi d’enganxar.

Un dels aspectes que ens ha cridat l’atenció d’aquesta manualitat és el fet de permetre, d’una manera molt fàcil, pintar de quatre maneres molt diferents: amb la mà, un pinzell, sucant amb cotó fluix o simplement reeguint una boca amb un retolador.

 

Com fer un porquet i una vaca en un plat de plàstic

totnens-manualitats-plats-plastic-animals-granja3

Porquet en un plat de plàstic

totnens-manualitats-plats-plastic-animals-granja7

En aquest cas us caldrà pintura de color rosa i cartolines de dues tonalitats rosades, d’aquesta manera les orelles i el morro quedaran més remarcats. Disposeu tot el material a l’abast del nen. Primer cal pintar amb la mà el plat, un cop estigui ben eixut anar enganxant totes les peces el porquet. Bonic porquet en un plat de plàstic.

Vaca en un plat de plàstic

totnens-manualitats-plats-plastic-animals-granja6

Aquí teniu una simpàtica vaca amb les seves taques negres en un plat de plàstic. En aquesta ocasió es necessita un cotó i una agulla d’estendre per poder sucar i pintar les taques. Un cop estigui el plat ben sec es poden anar enganxant les diferents parts de la vaca. Si voleu també podeu fer una esquella amb cartolina vermella per fer-la encara més divertida.

Com fer una ovella i un pollet en un plat de plàstic

totnens-manualitats-plats-plastic-animals-granja2

Ovella en un plat de plàstic

totnens-manualitats-plats-plastic-animals-granja5

Per fer aquesta ovella en un plat de plàstic us caldrà boletes de cotó fluix i cartolina negre. Pinteu amb cola l’interior del plat i deixeu que el nen vagi enganxant el cotó fluix. Un cop acabat serà l’hora d’enganxar-hi el cap fet amb un cercle de cartolina negre. No us oblideu de les potes ni de pintar-li una boca.

Pollet en un plat de plàstic

totnens-manualitats-plats-plastic-animals-granja4

Finalment per fer aquest pollet en un plat de plàstic el nen haurà de fer servir un pinzell per pintar, al seu aire, el tros de plat que vulgui. Un cop ben sec s’haurà d’enganxar el cercle de color groc i el bec taronja per donar vida al pollet.

Bona feina !!!

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat