Muntanyes de Prades: 12 Excursions en cotxet Editorial Piolet

Per Sant Jordi us varem presentar el segon llibre de la Col·lecció Excursions en Família de l’Editorial Piolet. Un llibre escrit per un dels nostres col·laboradors puntuals l’Ivan Belarre de Rutes a peu. A través de 12 seleccionades excursions, aptes per als més petits o els que viatgen en cotxet, podreu gaudir del ric patrimoni de les muntanyes de Prades. Un indret ple de racons naturals que s’estén per les comarques del Camp de Tarragona. A Muntanyes de Prades: 12 excursions en cotxet hi trobareu excursions fàcils que van d’1 a 8 Km i que podeu fer tot passejant. Amb el llibre Muntanyes de Prades. 12 Excursions per a cames petites i en cotxet els més petits podran iniciar-se en el descobriment de la natura.

 

Muntanyes de Prades: 12 Excursions en cotxet. Sorteig

Muntanyes de Prades. 12 Excursions per a cames petites i en cotxet

Les muntanyes de Prades són un conjunt de serres que conformen un espai natural entre les comarques de l’Alt i Baix Camp, la Conca de Barberà i el Priorat. Hem seleccionat 12 rutes d’aquest entorn, d’entre 1 i 8 km de llargada, per fer amb cotxet de nadó i primers caminadors.

Aquesta guia està pensada per a que els més petits aprenguin a gaudir, estimar i respectar la natura tot passejant en família per camins on anireu descobrint les diverses comunitats vegetals.

Les rutes seleccionades us permetran conèixer el patrimoni cultural i paisatgístic de l’entorn de les muntanyes de Prades. Podreu veure tot tipus d’ermites, ponts medievals, fonts, salts i gorgs d’aigua, un mirador amb vistes al Pirineu, un arbre catalogat com a monumental, una roca erosionada en forma d’arc i un bosc de bolets pintats.

 

Bases del sorteig

Per participar al sorteig heu de deixar un comentar al post i fer-us subscriptors del nostre butlletí. Ho podeu fer des d’AQUÍ.

Teniu temps fins dimarts 23 de maig a les les 24:00

Sort a tothom !!!

Muntanyes de Prades: 12 Excursions en cotxet

Felicitats Vane Serra !

 

Us recordem que el primer llibre de la col·lecció és El Garraf, 12 excursions per a cames petites i en cotxet. Podeu veure una de les rutes al nostre mapa: Itinerari botànic de la Pleta al Parc natural del Garraf.

 

 

 

Save

Save

Save

Save

Save