totnens-jocs-titelles-feltre-etsy2

Hem donat una volta per la plataforma Etsy i us hem portat mostres d’algunes de les propostes creatives que tenen en titelles de dit fets amb feltre. La veritat és que ens ha costat una mica seleccionar fotos per fer el post ja que la majoria de propostes que hem trobat tenen un encant especial, animals súper divertits amb dissenys expressius i combinacions de colors molt ben trobats, personatges de conte que permeten recrear contes o inventar històries plenes de noves aventures… Els titelles són un joc molt creatiu, donen al nen la possibilitat de deixar volar la seva imaginació al mateix temps que potencien la seva expressió oral.

Així d’entrada semblen força senzills de fer, segurament el més complicat és trobar dissenys que ens agradin o idees per fer aparèixer divertits animals de la selva fets amb feltre, titelles de dit de la granja o facilíssims monstres de tots colors. Encara que tots aquest titelles es poden comprar també teniu l’opció de fer-los a casa amb els nens. A Etsy, en alguns casos, es pot comprar la plantilla i descarregar el pdf corresponent, però també podeu fer-los a partir dels models. Són una manualitat per fer amb els nens, si són petits la part de cosí l’haureu de fer vosaltres, ells poden escollir l’animal a fer, els colors, retallar les peces i enganxar amb cola tot el que no s’hagi de cosir.

Titelles de dit d’animals fets de feltre

totnens-jocs-titelles-feltre-etsy6

totnens-jocs-titelles-feltre-etsy1

totnens-jocs-titelles-feltre-etsy10

totnens-jocs-titelles-feltre-etsy8

Com sempre passa en aquest tipus de manualitats els animals són els preferits alhora de fer titelles d’aquest estil. Podeu veure animals de granja, animals de la selva o del bosc. La gràcia de cadascun d’ells és que amb molt poques peces de feltre aconsegueixen fer aparèixer pràcticament tots els animals. Trieu un animal, mireu com podeu combinar els colors del feltre, retalleu la silueta i totes les altres peces -nas, bec, orelles, ulls, cos…- i munteu el mini titella.

Mini titelles de dinosaures

totnens-jocs-titelles-feltre-etsy5

Mini titelles de dits de dinosaures.

Titelles de dit en forma de divertits mostres

totnens-jocs-titelles-feltre-etsy11

totnens-jocs-titelles-feltre-etsy12

Titelles de dits de monstres o de personatges d’altres planetes, aquí la creativitat és més lliure.

Titelles de dit especial Halloween

totnens-jocs-titelles-feltre-etsy13

Titelles temàtics de Halloween, el fantasma, la mòmia, Frankestein, el ratpenat, carabassa…

Titelles de dit especial Nadal

totnens-jocs-titelles-feltre-etsy9

Titelles de dit de Nadal, un pessebre portàtil que permet als nens jugar.

Models de titelles de dit fets amb feltre

totnens-jocs-titelles-feltre-etsy3

Us ho hem posat fàcil, mireu quants models us hem portat

Els titelles de dits són molt portables i obren un món de diversió arreu, podeu muntar un mini teatre i deixar que els nens s’inspirin en la creació d’històries tot potenciant la imaginació, l’expressió oral i l’atenció alhora d’escoltar.

A jugar !!!

 

 

Save