Quaderns d\'estiu Castellnou Edicions
| | |

10 creatives peixeres per fer amb els nens

totnens-manualitats-peixera6

Avui va de peixeres, peixeres i peixos de colors. Aquesta manualitat amb nens es sol fer a l’escola, quan els nens són petits i sobretot ara que ja arriba el bon temps, però les podeu fer a casa amb qualsevol dels materials que tingueu; retalls de roba, trossets de cartolines de colors, paper de seda i celo-fan, cartró, pintures… Un portem una mostra de diferents 10 creatives peixeres per fer amb nens, peixeres de caixa de cartró, plat de plàstic, cartolina, fins i tot us hem portat una peixera de vidre per poder-la decorar.

 

El grau de complexitat per fer aquestes creatives peixeres varia força, encara que no són gens difícils de fer, n’hi ha que porten una mica més de feina.

10 Creatives peixeres per fer amb els nens

totnens-manualitats-peixera3totnens-manualitats-peixera4veure font original i tutorial

Us hem deixat l’enllaç del tutorial d’aquesta impressionant peixera. Es tracte d’un treball d’equip, l’han fet els nens d’una escola, peixos, tortugues aquàtiques, crancs, fons marí una peixera molt complerta. Un altre dels atractius d’aquesta peixera són els ulls de bou que els hi han fet als laterals de la caixa per on s’hi pot veure els seu interior. Porta feina però és xulíssima. Us hi animeu ?

 

totnens-manualitats-peixera7

totnens-manualitats-peixera8Una peixera minimalista i senzilla. La seva originalitat la trobareu en el fet que els animals de la peixera es poden moure gràcies als talls de la part superior i al fet d’haver enganxar els fils a un botó, que fa de topall,  i no directament a la caixa peixera.

 

totnens-manualitats-peixera1

Una peixera feta en una caixa de cartró. Aquesta conté sorra i petxines recollides de la platja. Per fer-la hermètica s’ha fet servir una tapa de metacrilat.

totnens-manualitats-peixera5veure font original

Simpàtica peixera que utilitza com a base un plat de cartró (també podria ser de plàstic). Dins si han enganxat pedretes, petits caragols de mar i petxines. Els peixos són fets de retalls de roba i feltre, al igual que les algues.

totnens-manualitats-peixera2veure font original

Igual que la peixera anterior, aquesta també està feta amb un plat de plàstic. Us hem portat les fotos perquè veieu, en forma de tutorial, com l’han fet.

 

totnens-manualitats-peixera9El feltre també pot ser un material adequat per fer boniques peixeres. Una peixera de vidre es pot convertir, gràcies a un retolador, en un fons marí. Una cartolina retallada en forma de peixera i dues mans i ja teniu una peixera amb dos peixos de colors molt personals.

 totnens-manualitats-peixera10font original Pinterest

Les manualitats fetes amb plats de plàstic són força creatives, en aquest cas s’ha retallat un trosset del plat i s’ha enganxat com a base de la peixera. Per fer l’interior de la peixera s’han utilitzat diferents materials, pintura, cartolina pel peix i les algues i s’hi ha enganxat una mica de sorra i dues petxines. 

 

 

Bona feina !!!

com fer un mini joc magnètic de pesca

+ manualitats amb nens

 

 

Entrada similar

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat