PaloPalú, jocs de fusta fets a mà
| | |

PaloPalú, jocs de fusta fets a mà

PaloPalú, jocs de fusta fets a mà

Avui hem entrat a PaloPalú, una botiga online on hi trobareu jocs de fusta artesanals. Els varem descobrir a través del facebook i de seguida en varem quedar meravellats. Els seus jocs estan fets amb molta cura, tant en el disseny com en l’elaboració i l’elecció de materials. Fustes, la majoria reciclades, i pintures no tòxiques. El fet de ser jocs i peces artesanals fa que, en part, siguin peces úniques. Hi trobareu jocs com peces de construcció, trencaclosques, memoris… però també peces exclusives de decoració. PaloPalú, jocs de fusta fets a mà que arriben des de Bilbao.

 

PaloPalú, jocs de fusta fets a mà, la nostra tria

Hem seleccionat 5 jocs, com en podíem haver seleccionat altres. El criteri amb el qual els hem escollit és estrictament personal, ens han agradat al primer cop d’ull. Encara que hem mirat totes les seccions de la web,  decoració i Art Toy, només ens hem centrat en la part de jocs de fusta. Us aconsellem, com sempre fem, que entreu a PaloPalú i repasseu el seu aparador, segur que hi trobareu joguines molt interessants. Jocs que ja coneixeu i altres us sorprendran.

Joc d’equilibri amb peces irregulars

PaloPalú, jocs de fusta fets a màveure fitxa

15 peces irregulars i de mides diferents que permeten als nens jugar amb l’equilibri tot creant originals escultures.

 

Memory vegetal de fusta

PaloPalú, jocs de fusta fets a màveure fitxa

28 peces de fusta que formen 14 parelles vegetals entre fulles, fruits i flors. Cada parella vegetal incorpora una suau figura geomètrica pintada per facilitar als nens trobar les parelles.

 

Peces de construcció

PaloPalú, jocs de fusta fets a màveure fitxa

Les peces de fusta donen molt de joc, fomenten la creativitat, la imaginació i l’estimulació mental. Aquest lot conté 56 peces de diferents formes i mides. Algunes estan pintades i altres mantenen el color original de la fusta. A la web disposen de més models. Venen amb una pràctica bossa de roba per poder-les guardar.

 

Monstres intercanviables !

PaloPalú, jocs de fusta fets a màveure fitxa

El joc està format per 6 monstres de colors i disseny diferents. Cada mostre es construeix amb dues peces del mateix color. El nen pot jugar emparellant per colors o creant nous monstres canviant les peces. Porta una pràctica bossa per poder-los guardar.

 

Cotxes i camions

PaloPalú, jocs de fusta fets a màveure fitxa

Difícil triar-ne un per això us hem enllaçat tot el catàleg de vehicles. Són per jugar però també resulten molt decoratius.

 

 

A jugar !!!

+ jocs i joguines

+info  PaloPalú

 

 

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *