Encara que el post l’enunciem com a Punts de llibre d’hivern, evidentment són per a les lectures de tot l’any. Això mateix dèiem en els d’estiu. El disseny d’animals de terres fredes i l’escalfor de la llana i feltre són els arguments que hem fet servir per agrupar-los. Pràcticament tots els hem trobat a la pàgina RedTedArt. Els podeu fer igual que els models però sempre seran més creatius si els personalitzeu.

 

Punts de llibre d’hivern d’animals i personatges

Els punts d’origami que van a l’extrem de les pàgoines s’han convertit en un clàssic. Es poden fer de personatges, animals o objectes ben diferents. Aquí us hem portat els pingüins, l’os polar i el ieti. Els ninots de neu estan enganxats en un clip.

Foto del punt de llibre de l’os polar, mireu que li podeu donar un toc de color a les orelles i el nas.

El punt de llibre de la portada ens agrada molt, simplement s’ha retallat la foto d’un animal de l’àrtic i s’ha plastificat. Ep, i per donar-li un toc original se li ha enganxat una bufanda de cinta adhesiva estampada. Partint d’aquest model podeu escollir qualsevol altre animal i posar-li una bufanda, un barret, guants… i convertir-lo en un punt de llibre d’hivern.

Punts de llibre d’hivern amb materials càlids

Aquests marcadors fets amb llana i feltre donen el toc càlid a les lectures fetes durant els dies de fred a l’hivern. Una excusa perfecte per fer manualitats per marcar les lectures. Si no us agrada el te podeu substituir la bosseta per una peça de xocolata i ja teniu una tassa de xocolata com a punt de llibre. Us deixem l’enllaç de com fer un pompó de llana.

 

Bona feina !!!

Bones lectures !!!

+punts de llibres per fer amb nens

+punts de llibre al nostre Pinterest