punts de llibre d'hivern

punts de llibre d’hivern

Encara que el post l’enunciem com a Punts de llibre d’hivern, evidentment són per a les lectures de tot l’any. Això mateix dèiem en els d’estiu. El disseny d’animals de terres fredes i l’escalfor de la llana i feltre són els arguments que hem fet servir per agrupar-los. Pràcticament tots els hem trobat a la pàgina RedTedArt. Els podeu fer igual que els models però sempre seran més creatius si els personalitzeu.

Punts de llibre d’hivern d’animals i personatges

Els punts d’origami que van a l’extrem de les pàgoines s’han convertit en un clàssic. Es poden fer de personatges, animals o objectes ben diferents. Aquí us hem portat els pingüins, l’os polar i el ieti. Els ninots de neu estan enganxats en un clip.

Foto del punt de llibre de l’os polar, mireu que li podeu donar un toc de color a les orelles i el nas.

El punt de llibre de la portada ens agrada molt, simplement s’ha retallat la foto d’un animal de l’àrtic i s’ha plastificat. Ep, i per donar-li un toc original se li ha enganxat una bufanda de cinta adhesiva estampada. Partint d’aquest model podeu escollir qualsevol altre animal i posar-li una bufanda, un barret, guants… i convertir-lo en un punt de llibre d’hivern.

Punts de llibre ninots de neu

Tres models diferents de ninots de neu per agafar idees.

Punts de llibre d’hivern amb materials càlids

Aquests marcadors fets amb llana i feltre donen el toc càlid a les lectures fetes durant els dies de fred a l’hivern. Una excusa perfecte per fer manualitats per marcar les lectures. Si no us agrada el te podeu substituir la bosseta per una peça de xocolata i ja teniu una tassa de xocolata com a punt de llibre. Us deixem l’enllaç de com fer un pompó de llana.

A vegades només cal utilitzar colors freds amb detalls subtils com flocs de neu per donar la sensació d’hivern i fred. (foto)

Bona feina!!!

Bones lectures!!!

+punts de llibres per fer amb nens

+punts de llibre al nostre Pinterest

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *