totnens-cuinem-festes-sandvitx-festa3

Si voleu que els nens mengin en una festa infantil heu de tenir en compte dues coses importants, la presentació i la mida dels entrepans, sandvitxos o altres coses que prepareu. Si als adults moltes vegades, per no dir sempre, el menjar ens entre pels ulls, als nens, també. Us deixem presentacions i receptes de sandvitxos per a festes.

 

Receptes creatives de sandvitxos per a festes infantils

L’èxit del menjar d’una festa d’aniversari és que tot resulti atractiu simplement en mirar-ho. El parament de la taula, la presentació dels plats, la decoració de la festa, tots és important. Avui en centrarem en mostrar-vos diferents tipus de presentació de sandvitxos de pa de motlle per a una festa infantil. Racions petites i amb presentacions variades que podeu agafar com a model per després omplir-los amb els ingredients que a vosaltres i, sobretot, als petits convidats més els hi agradin.

Creatius sandvitxos de formes variades per a una festa infantil

totnens-cuinem-festes-sandvitx-festa2

Mini estrelles, cors, triangles, rectangles o mini quadrats resulten ideals perquè els nens se’ls mengin amb quatre mossegades, repeteixin i els vulguin provat tots.

totnens-cuinem-festes-sandvitx-festa5

Quin nen es pot resistir a menjar-se una piruleta com aquesta? Esteneu una llesca de pa de motlle i unteu-li els ingredients que vulgueu, emboliqueu-la i talleu-la a la mida d’un dit, finalment punxeu-li un palet. Utilitzeu ingredients com ara paté, formatge d’untar, sobrassada… Els podeu posar en un got o punxar en un suro blanc per presentar-los a taula.

totnens-cuinem-festes-sandvitx-festa1

Aquests donen una miqueta més de feina alhora de preparar-los, és tracte de mini receptes creatives ideals per a les festes dels més petits.

totnens-cuinem-festes-sandvitx-festa4

Aquest no és pròpiament un sandvitx però resulta espectacular. Aquí el presenten tallat amb un motllo de forma de trencaclosques.

totnens-cuinem-festes-sandvitx-festa6

Els sandvitxos calents també tenen molt d’èxit en les festes infantils. Prepareu biquinis i presenteu-los tallats en petites porcions.

Més sandvitxos de mida petita

En aquests apartat hem inclòs diferents tipus de pa. Llesques, mini bocates, croissants, pa de motlle…

Us deixem les receptes d’aquesta combinació de sandvitxos.

Quatre tipus de pa per a mini entrepans per una festa o aperitiu especial.

+ plats per a festes

+ receptes creatives amb frankfurt

+ aperitius de Nadal