| | |

decoració de cupcakes amb temàtica de platja

totnens-cuina-creativa-decoracio-cupcakes-platja5

La cuina creativa per a nens presenta una infinitat de propostes atractives d’aquelles que entren pels ulls, decoracions molt vistoses que sap greu de mossegar i menjar. Les propostes de decoració de cupcakes que us portem avui estan agrupades segons una temàtica que aquí li hem dit de mar i platja que inclou des d’animals marins a escenes de platja, cupcakes de pirates o pastissos d’aniversari fets a partir de la decoració d’un bon grapat de magdalenes que recorden una platja amb gran part dels seus elements més significatius. Us deixem idees de decoració de cupcakes amb temàtica de platja

 

decoració de cupcakes amb temàtica de platja

Feu la base de les magdalenes o cupcakes com acostumeu a fer. Us deixem la nostra recepta de magdalenes que queden molt bones. Si les prepareu per a una festa d’aniversari infantil procureu que no siguin massa grans així els nens se les menjaran senceres. Com podreu veure en les fotos, depenent de la decoració del cupcake, podeu fer servir gominoles, xocolata o mantega amb colorants, nata muntada de colors o fins i tot algun retall de cartolina o un mini paraigües de paper per acabar de decorar.

Decoració de cupcakes per a una festa infantil estiuenca

totnens-cuina-creativa-decoracio-cupcakes-platja2

totnens-cuina-creativa-decoracio-cupcakes-platja1

La base de la decoració d’aquest cupcakes són les gominoles i una muntanyeta de nata muntada de color que simula el mar. Penseu i prepareu les composicions abans de col·locar-les a sobre de les magdalenes, un cranc, un peix, tortugues… si cal retalleu la gominola amb la forma que necessiteu.

totnens-cuina-creativa-decoracio-cupcakes-platja8

Les gominoles llargues en forma de cuc poden convertir-se en les potes d’un pop. També podeu fer cupcakes de sirenes, només us cal preparar una cua.

totnens-cuina-creativa-decoracio-cupcakes-platja6

Cupcakes de peixos amb canya, cupcakes de taurons amb una simple aleta feta de cartolina…

 

Decoració cupcakes temàtica platja

totnens-cuina-creativa-decoracio-cupcakes-platja4

Cupcakes de temàtica de mar i platja on s’inclou una mini galeta en forma d’osset. El podeu fer nedar al mar o prenent el sol a una platja de sorra de trossos de galetes triturades, el podeu acompanyar amb la la seva tovallola, el flotador, aigua, sorra, paraigua… qualsevol element us pot quedar bé.

Pastís d’aniversari temàtica platja fet amb cupcakes

totnens-cuina-creativa-decoracio-cupcakes-platja3

Una manera moderna de presentar un pastís d’aniversari temàtic és fer-lo amb cupcakes. Decoreu diferents cupcakes i que junts formin una escena, en aquest cas mar i platja.

 

Cupcakes temàtica pirata per a una festa infantil

totnens-cuina-creativa-decoracio-cupcakes-platja7

Les festes pirates són segurament unes de les festes temàtiques que més agraden als nens. Decoreu els cupcakes amb elements típics dels pirates: monedes, cofres del tresor, vaixells, cares de pirates, garfis, banderes pirates…

 

Bona cuina !!!

+ cupcakes per fer amb nens

 

podeu veure més decoració de cupcakes al Pinterest de tot nens

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *