receptes de nadal per fer amb nens

En aquest apartat hi trobareu les receptes de Nadal per fer amb nens on els petits cuiners us poden ajudar a preparar cuina nadalenca. Des de fàcil torró de coco o xocolata a les típiques galetes de gingebre. Si tenen ganes de fer d’arquitectes poden provar de fer casetes de gingebre decorades amb xocolata i caramels. Segur que volen participar i passar-s’ho bé cuinant. Mireu com divertir-se fent galetes. Sabeu que podeu utilitzar diferents estris de cuina per donar forma a les galetes?

En aquestes dates, a vegades, més que cuinar toca decorar i mirar de fer presentacions especials. Detalls nadalencs al plat en forma d’arbre, estrella o floc de neu. No fa falta que es manipulin massa els aliments. Només cal tenir una mica de cura a l’hora d’emplatar-los. On si que poden gaudir els més petits és fent galetes per deixar al Tió, reis o Pare Noel. La xocolata és un d’aquells productes típics de Nadal, vesteix fruites, fruits secs o agafa forma de nans, estrelles, rens… Podeu provar alguna recepta nova on els més petits us puguin ajudar. Mireu de fer bombons de diversos gustos.

receptes de Nadal amb nens

Garlandes nadalenques per fer a casa

+ Nadal amb nens

+ Nadal al Pinterest

 

Al taulell del Pinterest de totnens podreu trobar més propostes de Nadal per fer amb nens. També s’inclouen receptes i cuina creativa fàcil de fer amb nens. Els petits cuiners també son benvinguts a la cuina per fer les seves creacions.