totnens-festes-infantils-pastis-castell5

Avui us mostrarem diferents 22 pastissos castell per a a casa que podeu fer a casa per a una festa infantil. Els pastissos en forma de castell resulten sempre espectaculars, tant si els feu amb decoració de xocolata fondant, com si els feu com els que us mostrem aquí utilitzant galetes, xocolatines i bases de pastís per donar-los-hi cos.

22 pastissos castell per a a casa

No som partidaris de dividir les coses de manera sexista, però és evident que amb els pastissos que hem trobat s’acostuma a fer, així, podreu trobar pastissos en forma de castell per a cavallers o pastissos de castells per a princeses. Creiem, però, que en aquest cas les nenes sortirien guanyant ja que qualsevol del pastissos el podeu fer per una nena, en canvi els de princesa difícilment colarien en l’aniversari d’un nen.

La majoria de pastissos de castells que us mostrem es poden fer com si es tractessin d’una manualitat: retallant, encaixant, enganxant, apilant i pintant, per això, deixeu que els nens entrin a la cuina i us ajudin a fer-lo. Si el pastís d’aniversari no forma part de la sorpresa de la festa, cuineu amb els nens, segur que es diverteixen col·laborant a la cuina i, en aquest cas, construint un castell.

Pastissos en forma de castell fets amb galetes

totnens-festes-infantils-pastis-castell3

totnens-festes-infantils-pastis-castell6

totnens-festes-infantils-pastis-castell17

Podeu fer servir tot tipus de galetes per fer pujar les torres del castell, i si voleu que aquestes no es vegin les enganxeu amb xocolata i després les banyeu amb una capa de xocolata (com han fet amb el castell petit de les espelmes). Les galetes que us poden anar bé són les tipus Principe o fins i tot les Oreo, ambdues estan farcides i són gruixudes.

Pastissos de princeses per a una festa infantil temàtica

totnens-festes-infantils-pastis-castell12

totnens-festes-infantils-pastis-castell15

totnens-festes-infantils-pastis-castell18

Els pastissos de castells de princeses per a una festa d’aniversari són, com podeu veure en els models, de color rosa. Aquí el xocolata que es fa servir és el xocolata fondant o la mantega amb colorant rosa i s’inclouen piruletes en forma de cor o llaminadures de colors rosats. Són també espectaculars i resulten ideals per a qualsevol festa de princeses o fins i tot fades.

Castell de Howard en forma de pastís

totnens-festes-infantils-pastis-castell14

Una dolça reproducció del castell de Howard d’en Harry Potter, si us hi fixeu podeu veure els personatges volant amb les escombres. Per fer aquestes torres tan altes de galetes us aconsellem que les enganxeu amb una mica de xocolata o mantega.

Original pastís en forma de castell fet amb gofres

totnens-festes-infantils-pastis-castell10

Només us calen uns quants gofres, els retalleu, enganxeu amb xocolata i els decoreu de la forma que més us agradi.

Creatius pastissos en forma de castell per a una festa infantil

totnens-festes-infantils-pastis-castell2

Un castell medieval de xocolata fet amb la base d’un pastís tallat i posada en forma de muralles recobertes de xocolata. Els pastissos castell per a a casa us permeten posar-hi figuretes i complements com gominoles, lacasitos…

totnens-festes-infantils-pastis-castell4

Dos pastissos de mides diferents amb quatre torres de cucurutxos.

totnens-festes-infantils-pastis-castell1

Castell fet a partir de dos motllos, un quadrat i un més petit rodó pintat de blau.

totnens-festes-infantils-pastis-castell16

un castell del desert,

totnens-festes-infantils-pastis-castell8

Pastís del fons del mar per a una festa temàtica

totnens-festes-infantils-pastis-castell11

Un pastís d’aniversari en forma de castell marí, en aquest cas s’ha arrebossat tot el castell de galetes esmicolades que donen l’aparença de la sorra.

Com decorar un pastís en forma de castell amb cartolina

totnens-festes-infantils-pastis-castell13

Una altra manera de fer un pastís en forma de castell és utilitzant cartolines per la decoració.

Com decorar les torres en un pastís en forma de castell

totnens-festes-infantils-pastis-castell9

totnens-festes-infantils-pastis-castell7

Trucs per decorar les torres dels pastissos castell per a a casa. Us mostrem dues maneres diferents però molt atractives de decorar els cucurutxos de les torres del castell. Esperem que us serveixi.

Si heu fet un pastís en forma de castell per una festa infantil i ens els voleu mostrar, ja ho sabeu, ens envieu una foto i el penjarem.

 

Bon profit !!!

+ pastissos per fer amb nens

+ pastissos a Pinterest