Receptes per a nens amb coco: galetes, mousse i boletes
Hem buscat receptes per fer amb nens on l’ingredient bàsic o fonamental sigui el coco. Ens agrada portar-vos receptes variades on els nens puguin fer de petits cuiners. Pesar, tallar, amassar, decorar… per treballar i gaudir a la cuina. Mirem que les receptes per a nens siguin fàcil d’elaborar. On, tret de la part de foc o alguna part de tallar, les puguin fer els nens alhora que es diverteixen. El fet és passar-s’ho bé a la cuina. Amb aquestes quatre receptes per a nens amb coco podreu aprendre a fer dos tipus de galetes de coco i un fresquet mousse de coco. Per als més petits els hi hem portat les boletes de coco i pastanaga, que podeu banyar amb xocolata.
Receptes per a nens amb coco: Galetes de coco
Galetes de coco amb dàtils.
Aquestes galetes de coco amb dàtils són nutritives i i fàcils de fer. Com podeu veure amb els ingredients s’ha substituït la farina pels dàtils . La dolçor dels dàtils fa que no necessiteu incorporar-hi sucre.
Ingredients
- 100 grams de dàtils
- 50 grams d’ametlla mòlta
- 50 grams de coco ratllat
- 15 grams de farina
- 2 cullerades soperes de beguda vegetal.
Barregeu tots els ingredients. S’han de triturar i després amassant-los bé. Els hi podeu donar les formes que vulgeu. Si teniu motllos de galetes els podeu utilitzar. Enfornar de 8 a 10 minuts a 120º.
Delícies de coco per fer amb nens
Aquestes galetes de coco també se li diuen delícies de coco ja que no porten farina.
Ingredients
- 100 gr de coco
- 100 gr de sucre
- 1 ou
- sucre glaç per decorar
Un cop hageu batut l’ou afegiu-li el sucre i el coco fins obtenir una massa homogènia. Feu boletes i poseu-les a la safata del forn amb paper de cuina. S’ha de tenir la precaució de separar-les una mica ja que al escalfar-se tendeixen a fer-se més grans i es tocarien. Enforneu de 10 a 12 minuts a 180ª. un cop fredes els hi podeu posar una mica de sucre glassa per sobre.
Boletes de coco i pastanaga per fer amb nens
foto treta d’internet
Aquestes boletes de coco amb pastanaga es solen fer per acompanyar els panellets. Sobretot quan voleu un panellets de coco diferents a la massa típica del massapà.
Ingredients
- 150 g de pastanaga
- 100 g de coco ratllat
- 100 g de sucre
- coco ratllat per arrebossar
Heu de bullir la pastanaga i xafar-la bé per treure l’excés d’aigua. Barregeu la pastanaga amb el coco i el sucre. Amb les mans els petits cuiners podran fer les boletes. Un cop feta les boles les podeu arrebossar amb coco ratllat o fideus de xocolata. Podeu reduir la quantitat de sucre si no us agradaren molt dolces. hi ha qui substitueix el sucre per llet condensada.
Cuinar amb nens: mousse de coco
Una recepta refrescant però ideal per menjar durant tot l’any.
Ingredients per a quatre persones:
- 2 iogurts de coco
- 20 grams de coco ratllat
- 2 clares d’ou
- 40 grams de sucre
- 2 fulles de gelatina
- un rajolí de llet
- fideus de xocolata per decorar
Remullar la gelatina amb aigua freda. Es recomana que tots els ingredients estiguin a temperatura ambient. En un bol barrejar els iogurts i el coco. Escorreu la gelatina i dissoldre-la amb una mica de llet calenta, abans d’afegir-la als iogurts. Munteu les clares a punt de neu. Afegir-li el sucre. A poc a poc incorporar el iogurt a les clares. Posar-ho en els recipients on servireu el mousse i deixar-los a la nevera com a mínim 4 hores. Per decorar podeu posar coco ratllat per sobre o fideus de xocolata.
Bona feina !!!
Bona cuina !!!
#totnensCuina