Fa temps us varem portar un recull de pica-pica nadalenc amb receptes dolces i salades. Avui renovem aquests plats bàsicament salats per fer vistosos i bons aperitius de Nadal. En aquest cas la majoria estan fets amb pasta de full en diferents formes d’estrelles o avets. Els podeu preparar amb sobrassada, paté, formatge, salmó… jugant amb els gustos i colors.

 

 

Aperitius de Nadal amb pasta de full

Depenent de l’edat els nens us poden ajudar a prepar els diferents aperitius. Agafeu les receptes com a models i combineu les formes i els ingredients al vostre gust. Farcir, embolicar, tallar, untar, enfornar… i menjar.  Avets i estrelles al plat de mides i gustos ben diferents, freds o calentons per decorar els entrats de qualsevol dia de festes.


Si teniu un motllo amb forma d’estrelles podeu tallar la pasta de full o massa de pizza per després enfornar-la. Decorada amb formatge i pernil o amb una mini mandonguilla.

Estrelles de pasta de full amb formatge. O tires de pasta de full pintades amb sobrassada o pesto.

Estrelles de tirabuixons. La podeu condimentar amb tot tipus d’ingredients, dolços o salats.  La segona foto corresponent a una original estrella feta amb mini frankfurts.

Amb dues plaques de pasta de full podeu fer un avet, dolç o salat per menjar branca a branca.

 

Aperitius de Nadal per fer amb nens

Galetes salades decorades com a boles de Nadal o Pare Noel. Avets de massa de kebab o pa de motllo.

 

+ Nadal amb nens

+ receptes per fer amb nens

Nadal amb nens a Pinterest