receptes de gelat de xocolata

Si sou amants de la xocolata ja us podeu quedar.  Hem seleccionat algunes receptes per fer gelat de xocolata per fer a casa. A internet n’hem trobat moltes i com que no les podíem provar totes n’hem seleccionat 4 mirant de portar elaboracions diferents. Algunes incorporen ingredients que altres no porten, unes estan fetes amb una màquina geladora mentre que altres no. A partir d’aquí introduïu les variants que més us facin el pes, incorporeu “toppings”, prepareu-lo en un recipient, en motlles de gelat…

receptes de gelat de xocolata per fer a casa

gelat de xocolata sense geladora

Aquesta versió de gelat és fàcil i ràpida de preparar. Només s’utilitzen tres ingredients: crema de llet (o nata líquida), llet condensada i cacau en pols sense sucre. (veure recepta).  Tot ben barrejat i al congelador.

gelat de xocolata i ametllons amb geladora

El pas a pas està molt ben explicat i és fàcil de preparar encara que es necessita temps d’elaboració. Un cop ja està fet i posat al congelador es passa per la geladora per deixar-lo més cremós i afegir-hi els ametllons. (veure recepta) Té un aspecte deliciós.

gelat de xocolata amb sucre invertit (geladora o sense)

Us deixem aquesta versió de gelat, molt similar a l’anterior, on utilitzen sucre invertit. A l’enllaç teniu la recepta. Un cop preparat si teniu geladora el podeu pastar per deixar-lo cremós. Els qui no tingueu geladora us expliquen com fer-ho perquè el gelat no cristal·litzi. (veure recepta) Aquí hi posen xocolata en pols i xocolata fondant.

polos de xocolata

En aquesta recepta s’espesseeix el gelat amb una mica de maicena a l’hora d’elaborar-lo. En podeu fer polos i abans de congelar-los els hi podeu incorporar trossets d’ametlles, plàtan… Si no teniu motlles de polos feu servir un envàs de iogurt o petit suís i punxar-hi un pal. (veure recepta). El format polo és el que més agrada als nens.

gelats per fer a casa

 

+ gelats per fer a casa

Si us agraden els gelats consulteu totes les receptes: de fruites, polos, flash… n’hi ha per a tots els gustos.

INSTAGRAM