Activitats estiu
Fem peixos de colors
| |

Fem peixos de colors

Fem peixos de colors

Fem peixos de colors per divertir-nos i jugar amb materials i textures. Avui us els portem directament pescats d’Instagram. Un ens ha portat a un altre fins completar aquest aquari singular i ben acolorit. Es poden fer amb materials diferents, només cal veure els models i escollir entre taps, cartró, papers, agulles d’estendre o pintats sobre cartolina o paper d’alumini. Les manualitats temàtiques com aquestes son un bon punt de partida per la creativitat artística dels nens.

Fem peixos de colors amb materials diferents

Podeu recollir materials que tingueu per casa dins el calaix de les manualitats i veure quants peixos de colors podeu fer. I si no teniu  peces de colors sempre podeu pintar el cartró, paper o utilitzar retalls de revistes. Als models teniu una mica de tot.

Pintem peixos de colors

Aquests dos peixos que teniu aquí s’han pintat de manera diferent. El primer sobre una silueta de cartolina. El podeu pintar amb retoladors o pintures fent les escames a pinzellades petites i amb colors variats. El segon peix s’ha pintat sobre una superfície de paper d’alumini. Al vídeo podeu veure com. La gràcia és la malla que se li posa a sota per donar color i fer aparèixer, en relleu, les escames.

Trobareu com fer animals ben diferents, entre ells aquests peixos pintats i cosits o peixos amb imants per jugar a pescar o un pastís de pasta de full amb forma de peix entre altres occions.

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat