Com fer una barbacoa amb articles Ikea per jugar
| | |

Com fer una barbacoa amb articles Ikea per jugar

Com fer una barbacoa amb articles Ikea per jugar

Reinventar els articles d’Ikea ja s’ha convertit en tot un art, és el que s’anomena Hacks d’Ikea. N’hi ha qui té la mà trencada donant una nova forma o utilització a taules, cadires o complements en general. Fa temps us varem ensenyar com  personalitzar el popular llit Kura o versionar la cuineta Duktig.  Avui us mostrem com fer una barbacoa amb articles Ikea per jugar. Podríem dir que es tracta d’una ampliació estiuenca del joc simbòlic de les cuinetes. Si voleu podeu fer una acampada a casa muntant la tenda de campanya i incorporar les graelles per cuinar.

Com fer una barbacoa amb articles Ikea per jugar. A cuinar !

Com podeu veure és força intuïtiu. El que resulta més entretingut és enganxar, de forma recta, la cinta que fa de graelles i preparar els botons de cocció. Si voleu també podeu fer una graella sense botons, com les clàssiques que funcionen cremant llenya prima i pinyes.

 

Com fer una barbacoa amb articles Ikea per jugar

 

Dels articles Ikea que s’utilitzen hi ha:

  • FLISAT, tamboret infantil de fusta. S’ha pintat una franja negra amb retolador permanent.
  • TROFAST, per fer la base de la graella. Al catàleg disposen de diferents mides. També necessitareu la tapa que és on s’enganxa la cinta negra.
  • LOSJÖN, són els penjadors en forma de botons de colors. Aquí els fan servir per fer la graella elèctrica. És opcional si feu una barbacoa més tradicional.
  • GUBBARP, són agafadors o tiradors. Es fan servir per enganxar al costat de la graella per poder-hi penjar els estris de cuina, un drap…

A partir d’aquest 4 articles d’Ikea podeu fer la barbacoa de joguina. Amb un filferro gruixut s’ha donat forma als ganxos per penjar els estris de cuina.  Si voleu també podeu fer el foc amb paper de seda de colors groc, taronja i vermell. Els estris de cuina de la foto també són d’Ikea al igual que el menjar. Un cop cuinat i menjat els estris i el menjar de joguina es pot guardar dins la barbacoa.

A part de ser molt fàcil de fer pot resultar entretinguda i divertida de muntar. I, sempre podeu demanar l’ajut dels nens. Pensar com voleu la barbacoa, anar a comprar el material, muntar i… a cuinar !

 

 

Fem i juguem !

+ cuinetes per jugar

 

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *