totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig4

Avui us mostrem com es pot donar un aire nou a la cuineta Duktig d’Ikea personalitzant-la amb diferents elements o colors per fer d’aquesta joguina una joguina especial on els petits cuines poden jugar hores i hores preparant els seus plats  preferits. Les cuinetes de joguina són un joc d’interpretació molt dinàmic que facilita als nens relacionar-se mentre imiten el món real a la seva mida. I jugant a cuinar, comprar i menjar els proporciona la curiositat per tot el que passa a la cuina real i així obrir-los el fascinant camí de món del menjar i l’alimentació.

 

La cuineta d’Ikea Duktig

La cuineta d’Ikea Duktig ja d’entrada una peça força complerta disposa d’aixeta, pica, llums Led i armaris on guardar els estris. La placa de vitro té un llum que simula l’encès dels focs (sense escalfar).  Les potes de la cuineta són regulables, en tres posicions, permeten posar-la a l’alçada adequada dels nens.

totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig1

Hacks d’Ikea de la cuineta d’Ikea Duktig

totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig2

totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig5

totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig6

 

totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig7

totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig8

totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig3

Podeu escollir entre les diferents versions alhora de personalitzar la cuineta d’Ikea, optar per una versió de cuineta vintage, una més clàssica o escollir una cuineta moderna i minimalista més actual.

Bona feina !!!

A jugar !!!

via: Mommo design