totnens-jocs-exterior3

Us hem portat una petita selecció de jocs per jugar a l’aire lliure per poder organitzar de cara al bon temps. Els podeu muntar o preparar per a una festa d’aniversari o com a joc alternatiu en una sortida d’excursió. Entre els que us hem portat n’hi ha que tenen la seva versió per jugar dins de casa o en un espai reduït. La majoria, però,  estan pensat per un espai ampli, un parc, el jardí o una extensa terrassa, ja que els elements amb els quals es juga s’han preparat a una mida gegant, donant així un atractiu afegit alhora de jugar.

Nosaltres els hem dividit en dos grans grups; els jocs tradicionals gegants per jugar a l’exterior i el jocs d’aigua. A l’enllaç que us deixem al final del post podreu trobar fins a 50 jocs infantils d’exterior.

Jocs tradicionals per jugar a l’exterior

totnens-jocs-exterior10

totnens-jocs-exterior9

totnens-jocs-exterior11

totnens-jocs-exterior6

totnens-jocs-exterior1

Jocs tradicionals per jugar a l’exterior que podeu variar o personalitzar segons la temàtica de la festa o l’edat dels nens o joves. Podeu preparar una gimcana amb uns quants jocs: passar per l’escala, salts amb la corda, cursa de pots amb crispetes, bitlles… o la sempre atractiva pista de cordes de la foto de portada.

Joc gegant d’Scrabble per jugar a fora

totnens-jocs-exterior7

Mireu quin Srabbel de mida gegant que han muntat.

Joc de taula per a un dia de pícnic

totnens-jocs-exterior5

La gràcia d’aquest joc de taula és la de fer servir com a peces del joc elements com flors que podeu recollir en un dia de pícnic. De casa només us cal portar la tela que funciona com a taulell de joc.

Jocs d’aigua per jugar a l’exterior amb els nens

totnens-jocs-exterior4

totnens-jocs-exterior8

Els jocs d’aigua són un imprescindible en una festa d’aniversari infantil a l’aire lliure. Jugar a petar globus, a portar globus d’aigua en una cursa de culleres, muntar una piscina de bombolles…

totnens-jocs-exterior2

Si teniu un bon congelador podeu preparar aquesta impressionant peça de gel. Congeleu ninos de plàstic dels animals que agradin als nens i deixeu que, a cops de martell, separin els elements congelats. En una festa d’aniversari es pot fer amb una mida més petita. Segur que té molt d’èxit.

 

Nosaltres només us hem portat 14 jocs per jugar a l’exterior a l’enllaç en trobareu 50 !

via BRIT + CO

23 jocs tradicionals per a una festa infantil

28 activitats d’aigua i gel per jugar a l’estiu

Jocs per a gimcanes per a una festa infantil

Bona festa !!!

podeu veure totes les fotos i més al Pinterest de totnens festes infantils-  jocs

 

Save