| | | |

Hacks de la cuineta Duktig d’Ikea

totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig4

Avui us mostrem com es pot donar un aire nou a la popular cuineta d’Ikea i personalitzant-la amb diferents elements o colors. Així podreu fer d’aquesta joguina una joguina especial on els petits cuines poden jugar hores i hores preparant els seus plats  preferits. Fem Hacks de la cuineta Duktig d’Ikea i l’adaptem al nostre gust. Moderna, vintage, minimalista, de colors…

Hacks de la cuineta Duktig d’Ikea o com personalitzar-la

La cuineta d’Ikea Duktig ja d’entrada una peça força complerta disposa d’aixeta, pica, llums Led i armaris on guardar els estris. La placa de vitro té un llum que simula l’encès dels focs (sense escalfar).  Les potes de la cuineta són regulables, en tres posicions, permeten posar-la a l’alçada adequada dels nens.

totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig1

Models personalitzats de la cuineta Duktig

totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig2
totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig5
totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig6
totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig7
totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig8
totnens-hacks-ikea-cuineta-duktig3

Les cuinetes de joguina són un joc simbòlic molt dinàmic que facilita als nens relacionar-se mentre imiten el món real a la seva mida. I jugant a cuinar, comprar i menjar els proporciona la curiositat per tot el que passa a la cuina real i així obrir-los el fascinant camí de món del menjar i l’alimentació. Podeu escollir entre les diferents versions al personalitzar la vostra cuineta d’Ikea. Optar per una versió de cuineta vintage, una més clàssica o escollir una cuineta moderna i minimalista més actual.

Bona feina!!!

A jugar !!!

via: Mommo design

Hacks d’Ikea per a nens

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *