baner cavatast

Collserola 12 excursions per a cames petites i en cotxet
|

Collserola 12 excursions per a cames petites i en cotxet

Collserola 12 excursions per a cames petites i en cotxet

Us presentem el tercer llibre de la Col·lecció Excursions en Família de l’Editorial Piolet, Collserola 12 excursions per a cames petites i en cotxet. Una bona proposta per descobrir o tornara al Parc Natural de Collserola. El llibre inclou una dotzena d’excursions molt adequades per fer en família. Al final teniu un petit inventari de les principals espècies botàniques del parc. Podeu escollir entre fer una de les rutes clàssiques per la muntanya o descobrir petits i encantadors racons. El llibre ha estat escrit pel Sergi Garcia Gibert

 

Collserola 12 excursions per a cames petites i en cotxet.

El Parc Natural de Collserola és el principal pulmó verd de l’àrea metropolitana de Barcelona. Un gran espai natural on hi conviuen la natura i l’home. Al llibre trobareu sortides des de diferents municipis que avarca el parc. El Papiol, Cerdanyola, Sant Cugat del Vallès, Montcada i Reixac, Molins de Rei, Esplugues i Barcelona. Indrets prou coneguts i altres que segur que estan per descobrir. Des de vorejar el pantà de Vallvidrera a visitar diferents miradors i fonts. O, descobrir l’únic salt d’aigua que hi ha dins el Parc.

Excursions planeres i fàcils que permeten als nens fer d’excursionistes i aventurers. Les rutes tenen una llargada d’entre 0,5 i 6 km. Estan pensades perquè els nens puguin gaudir de la natura i no es cansi. Abans de cada excursió una petita introducció us prepara per posar-vos en camí. En cada sortida teniu una descripció acurada de cada tram i us va marcant el temps que s’hi tarda.

Al final de les rutes teniu un petit inventari, amb fotos, de les principals espècies botàniques del Parc.

 

Sorteig 1 llibre Collserola 12 excursions a per a cames petites i en cotxet

Gràcies a L’Editorial Piolet sortegem 1 llibre Parc Natural de Collserola 12 excursions a per a cames petites i en cotxet

Teniu temps per apuntar-vos fins diumenge 15 de juliol a les 24:00

 

sorteig tancat

Felicitats Maurici Capdet !

 

*Participar al sorteig suposa apuntar-vos al Butlletí de totnens i acceptar la política de privacitat. El guanyador ens dóna permís per passar les dades a l’Editorial Piolet perquè els hi pugui enviar el llibre.

 

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *