Com organitzar el material d’arts plàstiques a casa
| | | | | |

Com organitzar el material d’arts plàstiques a casa

Com organitzar el material per plàstica

Tant important és la taula de treball o estudi com el lloc on es guarda tot el material. En aquest post, mirarem de mostrar-vos com organitzar el material d’arts plàstiques a casa. És a dir, com guardar de manera ordenada i de fàcil localització les pintures, colors, retoladors, tisores, plastilina, papers… que el nen utilitza per pintar, fer manualitats o treballar. El taulell o racó de plàstica dels petits artistes. On deixar tot allò que fa servir a casa per fer les seves creacions.

 

Com organitzar el material d’arts plàstiques a casa. Petits Artistes

Cada nens és un petit artista i li agrada tenir tot el material, ordenat o no, en un lloc accessible i visible. En el post us mostrem diferents maneres d’organitzar colors, retoladors, papers, tisores… Podeu comprar pots, estanteries o calaixos per tenir-ho tot ben ordenat. Si ho preferiu, però, també podeu comprar organitzadors o fer, com una manualitat, un classificador de colors i estris ben original. Així el nen crea un espai d’art personal. Decorant-lo i fent-lo al seu gust. Mireu els diferents models per agafar com idees per fer-ne després les vostres a casa segons l’espai disponible o els gustos.

Us deixem el post sobre taules d’estudi en una habitació compartida.

 

Com reutilitzar pots per guardar colors

Com organitzar el material per plàstica

Llaunes pintades o decorades amb papers de colors. Les podeu posar de diferents maneres, ja sigui dretes, tombades o penjades directament a la paret.

Com organitzar el material per plàstica

Pots decorats i treballats amb escenaris fets amb cartolines i gomets. Els pots també poden servir per aguanrar llibres o llibretes.

Com organitzar el material per plàstica

Per als més petits. Pots de vidre amb una divertida tapa de dinosaures de plàstic pintats.

 

El súper carro per a petits artistes

Com organitzar el material per plàstica

Súper carretó de l’art. Aquest s’ha organitzat d’una manera molt i molt complerta. S’hi han afegit pots penjats i tàpers de diferents mides per guardar material artístic diferent. A la part de baix s’hi han posat un parell d’estructures per guardar llibretes i quaderns. Aquest no té rodes però al mercat en trobareu amb rodes, cosa que el fa encara més atractiu.

Com organitzar a la paret el material per pintar

Com organitzar el material per plàstica

Com organitzar el material per plàstica

Tres maneres diferents de tenir el materials d’arts plàstiques penjat a la paret. Amb organitzadors de plàstic per les sabates. Penjant una estructura de fusta o suro on s’hi pengen pots i mini estanteries. També podeu reciclar pots de sabó o xampú i convertir-los en atractius monstres guarda colors.

 

Com organitzar sobre la taula d’estudi el material per pintar

Com organitzar el material per plàstica

Pots de vidre per posar materials diferents. La gràcia, novament és la decoració de la tapa.

Com organitzar el material per plàstica

Reciclem! Una caixa de sabates, o qualsevol altra caixa, i tubs de rotllos de paper de vàter. Ja teniu un organitzadors de colors de sobretaula.

Com organitzar el material d'arts plàstiques a casa

Aquest cuc porta colors es pot fer amb cartolines o tubs de cartró. Decorat amb gomets o pintat i el podeu allargar tan com es necessiti.

 

La gràcia d’aquest organitzador és la base de fusta que gira. A sobre s’hi posen les mini galledes. Necessiteu un llapis, gireu la base. Busqueu un color o les tisores… torneu a girar.

 

Com organitzar el material per plàstica

Un pot de pintura ben net també us pot servir per guardar material. Segurament en trobareu nous i amb separadors en alguna botiga. Al ser portàtil permet al nen tenir el material allà on s’instal·li a pinta.A la foto de la dreta s’han organitzat els colors de manera molt decorativa sobre un llistó de fusta amb forats.

 

Bona feina !!!

+dibuixa i pintar

+ dibuixar i pintar a Pinterest

 

Entrada similar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació bàsica sobre protecció de dades:

  • Responsable: totnens.
  • Finalitat: Controlar el correu brossa, gestió de comentaris.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat.
  • Destinataris: No se cediran les dades a tercers excepte per obligació legal.
  • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les seves dades.
  • Informació addicional: Més informació a la nostra Política de privacitat